Alo!

Hteo da rastera tuču, PA UBIO ČOVEKA!

nije bilo Povređenom Slobodanu Skakiću (53) a Antonić spasa, jer je pao pod blatobran i točkove, u drvo gurao nekoliko metara dok nije udario ga je

- Piše: MIROSLAVA OBADIĆ miroslava.obadić@alo.rs

Naizgled običan izlazak u diskoteku završio se smrtnim ishodom

Pljušte hapšenja! Zbog tragedije koja je dovela do smrti Slobodana Skakića (53) iz Kikinde, koji je preminuo u nedelju ujutru u Opštoj bolnici, prema nezvanični­m informacij­ama, uhapšene su četiri osobe.

Prema tvrdnji našeg izvora, uhapšeni su i radnici obezbeđenj­a noćnog kluba „Pazzia“Srđan Maričić, Saša Puhača, Ervin Nemet, kao i vozač Miroslav Antonić (33) iz Novog Sada, koji je Slobodana odgurnuo automobilo­m. Slobodan je od siline udarca teško povređen, a preminuo je sat vremena kasnije u Opštoj bolnici u Kikindi.

Tragedija se dogodila 13. januara, oko četiri ujutro, ispred noćnog kluba „Pazzia“u Dositejevo­j ulici u Kikindi, kada je Slobodan Skakić pao pod blatobran i točkove Antonićevo­g automobila. Kako saznajemo, nemilom događaju je prethodila tuča ispred noćnog kluba. Uhapšeni radnici obezbeđenj­a Srđan Maričić i Saša Puhača razdvajali su one koji su učestvoval­i u konfliktu. U nekom trenutku, Miroslav Antonić je seo u svoj džip „nisan“i zaleteo se u gomilu da ih rastera. Prešao je preko rešetke za parkiranje bicikala, na trotoaru naleteo na Slobodana Skakića i pregazio ga! Povređenom Slobodanu nije bilo spasa, jer je pao pod blatobran i točkove, a Antonić ga je gurao nekoliko metara, sve dok nije udario u drvo. Očevici kažu da se naizgled običan izlazak u diskoteku završio smrtnim ishodom.

- Još se utvrđuju okolnosti nesreće. Kada budu utvrđeni tačni uzroci koji su doveli do smrtnog slučaja, obavestiće­mo javnost o svemu - rekli su nam u Policijsko­j upravi Kikinda.

Slobodan je kolima Hitne pomoći odvezen na Prijemno odeljenje kikindske Opšte bolnice, ali je zbog teškog stanja, preminuo. Njegovo telo poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a nakon obdukcije biće poznat tačan uzrok smrti.

- Stradali je bio zaposlen u „Severtrans­u“, a kobne večeri trebalo je da preveze kolege - navodi naš izvor.

Jedan od mogućih scenarija je i da je Antonić hteo da ubaci u rikverc, ali da je greškom, najverovat­nije pod dejstvom alkohola, naglo krenuo napred i usmrtio Slobodana. Zašto i kako je došlo do smrtnog ishoda, utvrdiće istraga. Preminuli Kikinđanin je iza sebe ostavio ćerku, sina, suprugu, brata i unuke.

 ??  ?? Parking ispred noćnog kluba „Pazzia“gde se
dogodila nesreća
Parking ispred noćnog kluba „Pazzia“gde se dogodila nesreća

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia