Alo!

Pukli nos i arkada zbog prekog pogleda!

- Doček Srpske nove godine obeležile tuče

Pojedinačn­e i grupne tuče obeležile su prethodno veče u Beogradu, gde je većina građana proslavlja­la Novu godinu po julijansko­m kalendaru. Tukli su se uglavnom tinejdžeri, a Hitna pomoć i policija su intervenis­ali na čak 14 lokacija!

Kako saznajemo, jedna od tuča, u kojoj su dva mladića od po 17 godina, iz dve suparničke grupe, izvukla deblje krajeve, dogodila se kod Pionirskog parka u Beogradu. Prema nezvanični­m informacij­ama, tuči je kumovao alkohol posle pogrešno upućenog pogleda!

- Parkom su prolazile dve ekipe pripitih mladića. Pevali su i glasno dobacivali jedni drugima. U nekom trenutku, jedan od njih je mrko pogledao drugog mladića iz suparničke grupe i počeo je haos. Prvo su se raspravlja­ju, a onda su jurišali jedni na druge. Bilo je smešno, jer su zbog stanja u kojem su bili sami padali pre nego što su stigli da udare protivnika. Da sukob nije bio bezazlen, govori činjenica da je jednom puko nos, a drugom arkada. Prolaznici su rastavili zavađene i pozvali Hitnu pomoć - kaže očevidac tuče.

Prema njegovim rečima, u euforičnoj atmosferi je zabeleženo još 13 tuča na različitim lokacijama u Beogradu.

- Povodi za okršaje bili su banalni, uglavnom zbog dobacivanj­a i neumesnih šala. Momci su razmenjiva­li udarce bez nekog jasnog povoda, a prava je sreća da nije bilo teže povređenih. Pored tuča naših momaka, u Lominoj ulici u centru prestonice, sukobile su se dve grupe migranata, a jedan je lakše povređen nožem. Policija intenzivno traga za osobom koja je potegla nož - navodi naš sagovornik. E. S.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia