Alo!

U NOVOM PAZARU IZREŠETAN MLADIĆ KOD GRADSKOG ŠETALIŠTA Brutalno ubijen SA SEDAM METAKA!

D. Z. se posvađao sa bratom F. S. iz Novog Pazara, koji je potegao pištolj i pucao iz neposredne blizine

- Piše: B. A. redakcija@alo.rs

Mladić D. Z. (19) brutalno je ubijen u centru Novog Pazara, sa sedam metaka ispaljenih iz neposredne blizine pravo u grudi i stomak! Prema nepotvrđen­im informacij­ama, u njega je pucao F. S. i naneo mu smrtonosne povrede.

- Mislila sam da pucaju petarde, a tek koju sekundu kasnije shvatila sam da je reč o pucnjavi. Ljudi su počeli da beže, na šetalištu je bilo desetak sugrađana. Tada sam čula da je neko rekao da je izrešetan mladić - kaže Novopazark­a, koja je bila u blizini Gradskog šetališta u centru Novog Pazara, gde je mladić ubijen.

Ubrzo nakon ubistva, policija je uhapsila osumnjičen­og F. S. (17) koji je, prema nezvanični­m saznanjima, na saslušanju ćutao.

Izvor iz novopazars­ke policije kaže za „Alo!“da su se dvojica mladića najpre kratko posvađala, te da je F. S. izvadio pištolj i počeo da puca.

- Malo pre ubistva, D. Z. se posvađao s bratom osumnjičen­og, a onda se umešao F. S.. Svađa je prerasla u obračun, a osumnjičen­i je na kraju zapucao iz neposredne blizine - kaže naš sagovornik i dodaje da je F. S. iskoristio gužvu i pobegao.

Očevici ubistva odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju, koji su ubrzo stigli na mesto zločina.

- Nesrećni mladić je već bio mrtav. Lekari su pokušavali da ga povrate, ali nisu uspeli jer su povrede koje je zadobio bile veoma teške kaže naš izvor.

Policija je odmah došla do saznanja ko je pucao i započela je opsežnu potragu. Dva sata kasnije, F. S. je uhapšen i priveden u policijsku stanicu.

- Mladić se sumnjiči za teško ubistvo. Na teret mu se stavlja i krivično delo neovlašćen­og posedovanj­a i nošenja oružja - navela je policija.

Uhapšenom je određeno zadržavanj­e do 48 sati i u tom roku će biti saslušan u tužilaštvu.

- Uhapšeni nije imao problema sa zakonom. Takođe, D. Z. je bio bez dosijea - kaže izvor iz policije u Novom Pazaru.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia