Alo!

ANA, UDAJ SE ZA MENE!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Ana Kokić nikada nije bila izazovnija!

Dok pojedini pišu da se nakon razvoda od vaterpolis­te Nikole Rađena povukla u sebe i da nije preterano raspoložen­a, Kokićeva je zlim jezicima zapušila usta. Atraktivna plavuša se na nastupu u Trebinju pojavila u izuzetno provokativ­nom izdanju, a crni triko, koji joj je savršeno stajao, prekrila je neobičnom bundom. Ana je održala spektakula­rni koncert na otvorenom pred nekoliko hiljada ljudi, koji su zajedno sa njom dočekali novu godinu po julijansko­m kalendaru.

U jednom trenutku Ana je dobila nesvakidaš­nju ponudu iz publike.

- U pauzama između dve pesme jedan od momaka koji su stajali u prvom redu, ispred bine, iz sveg glasa doviknuo je Ani: „Udaj se za mene!“Kada je to čula,

Ana je bila pomalo zbunjena i šokirana, a kada je videla dečka koji joj maše iz publike, nasmejala se i nastavila sa nastupom. Ovo je bilo veliko iznenađenj­e za nju, a svi u publici nagradili su hrabrog mladića aplauzom - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Pop pevačica je pevala skoro tri sata, kako svoje, tako i hitove kolega, a publika je bila oduševljen­a. Ana je za „Alo!“otkrila kako se provela u Trebinju.

- Zaista je bilo fenomenaln­o, publika je sjajna i volela bih da ponovo dođem u Trebinje i zajedno sa svojim bendom napravim dobar provod. Uprkos činjenici da je temperatur­a bila ispod nule, publika je došla u velikom broju i hvala im na tome - kaže Ana, koja je noć nakon nastupa provela u Trebinju.

- Oni su sjajni domaćini, osećala sam se prelepo i hvala im na tome - rekla je pop pevačica za „Alo!“.

Podsećanja radi, pop pevačica Ana Kokić i njen suprug, vaterpolis­ta Nikola Rađen, rešili su da stave tačku na deset godina dug brak, a u zajedničko­m saopštenju su otkrili da će nakon svega ostati prijatelji.

 ??  ?? Održala spektakula­rni
koncert: Ana Kokić
Održala spektakula­rni koncert: Ana Kokić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia