Alo!

Emina želi da se vrati Sadetinu?

-

Pop pevačica Emina Jahović u intervjuu za jedan nedeljnik ispričala je kako uživa u ljubavi sa milionerom iz Turske Sadetinom Saranom, da bi samo dva dana nakon toga stiglo saopštenje iz njene PR službe, koja je potvrdila spekulacij­e medija da su se ipak razišli.

- Tačno je, Emina i Sadetin više nisu zajedno. Posle dvomesečno­g zabavljanj­a shvatili su da nemaju iste poglede na budućnost i zajedničku perspektiv­u, tako da svako dalje nastavlja svojim putem - rekli su iz njenog PR tima.

No čini se da je lepa Emina shvatila da joj je milioner ipak bio dobar partner.

Da je zaista tako, svedoče i njeni postupci na društvenim mrežama. Naime, Jahovićeva ne prestaje da lajkuje i komentariš­e fotografij­e bivšeg dečka, pa mnogi to tumače kao želju da mu se vrati. Da li će

Sadetin biti meka srca, ostaje da vidimo. S druge strane, mnogi komentariš­u da je razlog raskida zapravo bila njena izjava za „Story“da se nikada više neće udati.

- Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje - rekla je Jahovićeva, pa otkrila zbog čega je donela odluku da sa Saranom, ukoliko između njih bude sve kako treba, ipak neće ozvaničiti vezu.

- Ne razmišljam o venčanju. Neću se više udavati. Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla „da“? Zarad čega? - rekla je Emina nekoliko dana pre raskida.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia