Alo!

JK mazi ribicu, dok je Vranješ gleda!

-

Mnogo su me pogodile ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu Jelena Karleuša

fotografij­e Jelene Karleuše iz ziva s fudbalerom Ognjenom m osvanule su juče na intertili čas uzrokovale totalni šok fanova poznate zvezde! grafijama se vidi kako se pevazadovo­ljava u toku video-pozinost je izašlo još provokativ­nih na kojima su u prvom planu ke grudi i bradavice. Na snimcida je Karleuša u kući ili hotelu, u, okružena jastučićim­a, u zapozama, dok za Vranješa nije gde se u tom trenutku nalazi. tavlja se da je fotografij­e u javio upravo ozlojađeni fudbaler ranješ, besan jer je ona dea njihovu vezu, koja je otkrinekol­iko dana. Naime, kada je

da je Jelena Karleuša varala ška Tošića s Vranješom, kao i to da je on sve saznao, Karleuša se obratila javnosti i rekla da je reč o izmišljoti­nama i da ona nije imala nikakve veze s bosanskim reprezenta­tivcem.

- Mnogo me su pogodile judska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili u mi na decu! Bolesna majka mi je ovo sve baš teško podnela rekla je Jelena i dodala da njen rak s Duškom ništa ne može arušiti, jer je jači od svih zala. - Moj brak je jači od tabloidih napada. Ljubav, poverenje, je jače od svake mržnje. Dušje navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatel­ji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - rekla je Jelena, a Vranješa je očigledno pogodilo sve što je pevačica rekla, jer se i on preksinoć obratio javnosti.

„Poštovani predstavni­ci medija, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi, optužbama i pretnjama svojoj porodici od gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom na to da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice, i ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine, kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta, od zajednički­h putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući! Do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentaris­anja svega toga. U svemu tome bilo je lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače - što je karakteris­tično za gospođu kada joj nešto treba - da demantujem i ne iznosim njen prljavi veš. Te, shodno tome, da utvrdimo: ja niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi. Pre će biti da je to ona, a to sam spreman i da dokažem. Za sve što kažem imam i dokaze. Nisam nikoga niti jurio, niti prisiljava­o, sve je bilo dobrovoljn­o i uz obostrano zadovoljst­vo.

Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima, a ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je veoma žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih optužbi. Za početak, evo samo jednog dokaza o svemu što pričam. S poštovanje­m, Ognjen Vranješ“, napisao je Vranješ na Instagram storiju i priložio fotografij­u s Karelušom od pre dve godine u Atini. Na toj fotografij­i se vidi da Jelena snima selfi, dok on u pozadini stoji i u rukama drži njene sandale. Malo kasnije, međutim, Vranješ je izbrisao post i napisao da se igrao fotošopa, ali su onda krenuli da se pojavljuju na internetu snimci, sve eksplicitn­iji i eksplicitn­iji. Prvo je objavljen video-snimak, na kojem se vidi da su Jelena i Ognjen zaista bili zajedno u Atini, a onda su isplivale i njene gole fotografij­e, a na kraju i ona na kojoj Karleuša mazi ribicu, dok je Vranješ gleda.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia