Alo!

Milan Ankić KOLABIRAO NA SCENI

-

Pevač Milan Ankić završio je u bolnici nakon što je kolabirao posle nastupa u prestoničk­om klubu. Kako izvor koji se našao na licu mesta kaže, ništa te noći nije ukazivalo na to da se pevač ne oseća najbolje.

- Veče je počelo u odličnoj atmosferi i Milan je bio vrlo raspoložen. Pozdravio je prisutne i obećao nezaborava­n provod. Pevao je bez pauze i niko nije ni slutio da će mu pozliti - priča izvor koji je među prvima pritekao pevaču u pomoć.

- Kad su završili nastup, Milan se samo uhvatio za ogradu koja deli publiku od bine i bilo je jasno da se nešto dešava. Polako je sišao i seo na stolicu, a pre nego što se onesvestio, jedan mladić i ja smo došli do njega i pomogli mu da ostane na nogama. Jedan od momaka iz benda odvezao ga je u bolnicu - kaže izvor.

I sam Ankić potvrdio je priču našeg izvora i istakao da u poslednjih nekoliko nedelja nije vodio računa o svom zdravlju.

- Istina je da mi je iznenada postalo loše, ali to ne iznenađuje toliko, budući da sam zaređao dosta nastupa u prethodnih nekoliko nedelja. Nastupao sam svakog dana. Nisam imao kad da odmorim i da se naspavam kao čovek. Kraj decembra i januar su mi uvek prebukiran­i - priča pevač, koji se sada oseća mnogo bolje.

- Zdrav sam, hvala bogu, i sve je u redu. Tu noć sam otišao u bolnicu gde sam primio infuziju, pa mi je gotovo istog momenta bilo bolje. Potrudiću se da malo više povedem računa o sebi i da odem na duži odmor. Na kraju krajeva, sve su to slatke muke - zaključuje Ankić za „Alo!“.

O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia