Alo!

ALEKSANDRA UPALA U REŽIJU I DIVLJALA PO ŠIMANOVCIM­A Pustite me unutra, polomiću tu ku*vu ALO! SAZNAJE

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Aleksandra Subotić je drugi put na silu pokušala da upadne u „Zadrugu“, nakon što su njen verenik David Dragojević i Ana Korać završili u krevetu, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“od izvora bliskog produkciji. Naime, incident se dogodio pred zoru, nakon proslave dočeka Srpske nove godine, a, kako saznajemo, Aleksandra je upala u režiju, gde je urlala i plakala, te je zapretila Koraćevoj da će je prebiti čim bude izašla iz rijalitija!

- Aleksandra je došla u veoma lošem stanju i u suzama lupala da joj otvore kapiju. Urlala je, plakala i pretila da će napraviti haos ukoliko je ne puste kod Davida. To što je svog verenika videla sa drugom mnogo ju je povredilo i satima nije mogla da se smiri, pa je u jednom trenutku uspela da upadne i u sobu u kojoj se nalazi režija - priča izvor i objašnjava da je Aleksandra razgovaral­a sa predstavni­cima produkcije.

- Optužila ih je da su je namerno izbacili iz rijalitija kako bi Ani otvorili put ka Davidu. Pretila je da će je polomiti od batina, nazivala je ku*vom koja je od samog početka želela da smuva Davida i rasturi njihov odnos. Bezuspešno su pokušavali da je smire, što su tek pred zoru uspeli, te je posle toga krenula kući - kaže naš izvor.

I dok je Subotićeva molila da je puste kod

Dragojević­a, on se spremao da legne sa Koraćevom. Naime, Ana i David su nakon žurke završili u krevetu, ne mareći što su ostali cimeri pored njih. Ana se ubrzo pribila uz Davida, legla mu na rame, a potom je nekoliko puta približila svoje usne njegovim. Dok su ostali nemo posmatrali situaciju koja se dešava, David je Ani sa osmehom uzvratio maženje.

Kada ih je umor pobedio, starleta ga je častila poljupcem za laku noć.

Biljana Dragojević, Davidova mama, oštro je osudila sinovljevo ponašanje i otkrila da je tokom noći bila podrška snajki Aleksandri.

- Ne znam za to da je Aleksandra išla u Šimanovce, da jeste, sve bi ih ona tamo polomila. Što se tiče Davida i Ane Korać, to ne može da utiče na mene, ali mnogo je ružno kakve se priče forsiraju. Aleksandri nije bilo lako, gledale smo zajedno sve što se dešavalo u toku noći i pokušala sam da je smirim koliko sam mogla. Znam svog sina i ovo je nekakva igra kojoj on ne pripada - kaže Biljana za „Alo!“.

 ??  ?? Jelena Krunić napala Baneta Čolaka
Jelena Krunić napala Baneta Čolaka
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia