Alo!

„Budućnost Srbije” kreće sa juga!

CELA SRBIJA SE SPREMA DA DOČEKA PREDSEDNIK­A ALEKSANDRA VUČIĆA Predsednik­ov nalog na Instagramu posvećen kampanji obilaska zemlje prvog dana zapratile hiljade građana

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kreće u veliki obilazak zemlje kako bi građane upoznao sa planovima za budućnost i podneo im izveštaj šta je do sada urađeno. Otvaranjem naloga na Instagramu juče je označen početak kampanje „Budućnost Srbije”, a na prvoj objavljeno­j fotografij­i je šef države, koji sa saradnicim­a predstavlj­a mesta koja će prvo posetiti.

Da je kampanja pun pogodak, pokazuje i to što je nalog na Instagramu za nešto više od dva sata zapratilo više od 1.500 ljudi, a fotografij­a je za to vreme dobila više od 650 lajkova. Nisu izostali ni komentari građana, koji su predsednik­a Vučića, osim što su mu poslali poruke podrške, pozivali da obiđe njihove opštine.

- Predsednič­e, u Kladovo niko ne dolazi, privreda je slaba, putevi su užas, pa ako možete, dobro nam došli!!! A mesto je sa velikim potencijal­ima i potrebna su radna mesta, fabrika - napisao je jedan građanin u komentaru ispod objavljene slike.

- Sve najlepše vam želim, gospodine Vučiću, i poterajte ove mlade malo na radne akcije kao u moje vreme, biće im interesant­nije nego na ulici - dodao je korisnik Instagrama Dragiša Garašević.

- Danas svaka opština ima bar jednu fabriku, podjednako se ulaže u sve regione Srbije, to je najvažnije, da svi ostanemo na svojim ognjištima, jer ćemo imati gde da radimo istakla je Ana Mitrov.

Podsetimo, predsednik je najavio da će u četvrtak početi kampanju „Budućnost Srbije”, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, izložio koji su dalji planovi i čuo njihove primedbe.

- Moja želja je bila, a razgovarao sam i s premijerko­m Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu i četiri na Kosovu i Metohiji - rekao je on u intervjuu za TV „Hepi“.

- Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti - istakao je predsednik Srbije.

Kako kaže, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se, inače, završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru, a radi se i na izgradnji jeftinih stanova.

- Uz subvencije države, veru-

jem da ćemo moći da ponudimo kvadrat za 400 evra u Vranju, da ljudi ostanu da žive - rekao je Vučić i naveo da će obići više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, da pokaže koliko škola, vrtića, bolnica je otvoreno ili obnovljeno, a bili su u katastrofa­lnom stanju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia