Alo!

POLOMIO MU REBRA dok su pijančili!

Saša P. iz Jagodine pretukao je Zorana C. u naletu ljubomore, ali nijedan od njih nije hteo da kaže zbog čega su se posvađali, tvrdeći da je to lična stvar

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs Povređeni Zoran

Poznaniku polomio rebra! Saša P. iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je pretukao Zorana C., koji je posle krvave tuče završio u bolnici.

Tuča bliskih poznanika dogodila se u nedelju, a sve je otkriveno kada je Zoran zatražio lekarsku pomoć posle brutalnog batinanja. Kako saznajemo, on je zadobio povrede glave i višestruki prelom rebara.

Istragom se utvrđuje motiv tuče, ali se ne isključuje mogućnost da je do nesuglasic­a došlo zbog ljubomore!

- Zoran i Saša su stari poznanici. Slobodno vreme provede zajedno, družeći se uz piće. Njih dvojca su i nedeljno popodne proveli uz časicu. Sumnja se da je upravo tada između njih izbila svađa, koja je prerasla u tuču, u kojoj je Zoran izvukao deblji kraj. On je zbog povreda potražio medicinsku pomoć i tada je policajcim­a rekao da ga je poznanik pretukao. Odmah se reagovalo, a osumnjičen­i Saša je priveden po nalogu tužilaštva - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, osumnjičen­i nije potvrdio optužbe, ali ih nije ni odbacio.

- Ni jedan, ni drugi nisu želeli da kažu zašto su se potukli, govoreći da je to lična stvar - rekao je naš sagovornik upoznat sa slučajem.

Istovremen­o, čaršija ima svoju verziju priče o tuči dobrih prijatelja, pa se gradom proširila priča da su njih dvojca i emotivno bliski.

- Znam da su stalno viđeni zajedno. Gotovo svaku nedelju provode sa društvom. Često sede sami u nekoj od omiljenih kafana, gde se druže i vesele, a posle toga idu kod nekog od prijatelja kući. Druže se toliko dugo da smo se svi sa njima šalili da su mnogo bliski, ko da su u vezi. Tu našu internu šalu zlobnici su zloupotreb­ili da ih predstave kao ljubavni par - ispričao je njihov poznanik.

C. biće saslušan tek kada se potpuno opravi i kada ga lekari otpuste iz bolnice.

Zbog naše interne šale da su nerazdvojn­i kao da su u vezi zlobnici su

ih predstavil­i kao

poznanik

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia