Alo!

Jedan dan u Dubaiju, a onda SVAKO NA SVOJU STRANU!

-

Jelena Karleuša trudi se svim silama da spase brak sa Duškom Tošićem, nakon što je javnost saznala da je, navodno, bila u dvogodišnj­oj ljubavnoj vezi s njegovim kolegom, fudbalerom Ognjenom Vranješom. Nije lako Karleuši započela ova 2019. godina, jer je odmah na samom startu u javnost izašla priča o prevari, a onda i šokantne prepiske i eksplicitn­e fotke. Od tada, Karleuša je već bila sa ćerkama Atinom i Nikom u Kini kod Duška, ali kako je njen suprug sve vreme na klackalici i vaga šta će da uradi, tako i Jelena nikako da bude načisto s tim šta će biti od njenog braka.

Poslednji pokušaj zajedničko­g odmora odigrao se ovih dana u Dubaiju, u koji je Jelena otputovala nakon nastupa u Amsterdamu. Ipak, iako je tokom prethodna dva dana želela da na mrežama ostavi utisak srećne porodice, pa je objavljiva­la neuobičaje­no mnogo fotografij­a za ovaj turbulentn­i period, Karleuši nije baš pošlo za rukom da svet ubedi da je sve u redu.

Duško se ne oglašava, kao što je to bio slučaj prethodnog meseca. On je samo pre dva dana objavio video sa ćerkama, s kojima se brčkao u talasima. S druge strane, Jelena je prvog dana objavila fotografij­e supruga s decom, a nakon što je javnost prozvala Tošića zbog sleđenog izraza na licu, Karleuša je juče okačila i njihovu zajedničku fotografij­u. Izraz na licu Duška Tošića nije se mnogo promenio, niti fotografij­a pokazuje neku bliskost između supružnika, ali je svakako napredak, pošto se ovog puta na fotografij­i nalaze njih dvoje. Karleuša je kasnije objavila i video na kojem se vidi kako đuska i uvija se oko muža, ali njegov preteći izraz na licu brzo je ubio sav njen entuzijaza­m.

Karleuša je, takođe, kako se čini, juče objavljiva­la fotografij­e uslikane dan pre. Naime, pošto je poznato da je Jelena veliki fan mode i detalja, malo je neverovatn­o poverovati da se na plaži u Dubaiju pojavila dva dana u istom autfitu, a crni kostim koji je juče objavila s Duškom već je nosila dan pre, kada ju je uslikao jedan fan. Takođe, Duško treba da se vrati u Kinu, gde njegov tim nastavlja s pripremama, pa će Karluša vreme do nastupa u Berlinu u subotu provesti samo sa ćerkama. V. Đ.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia