Alo!

DUŠKO JE ŠMEKER, Ognjen je seljačina!

Beograđank­a kaže da je sa suprugom Jelene Karleuše uživala, dok se s Vranješom nije nikada videla

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Vladana Railić, misica iz Beograda koju su muvali i Duško Tošić i Ognjen Vranješ, a o čemu je „Alo!“prvi pisao, potvrdila je naše navode da je s Tošićem bila u emotivnoj vezi. Detalje nije želela da otkriva, kao ni tačno vreme kada su u vezi uživali. Za razliku od Duška, na čije je udvaranje odgovorila, s Ognjenom Vranješom nikada nije želela ni kafu da popije.

- Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanj­em na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama, putovanjim­a. I a k o je veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljen­i par - ispričao je za „Alo!“izvor blizak ovoj manekenki i foto-modelu.

Kako nam je objasnio, vezu su morali da prekinu zato što su se oboje zaljubili jedno u drugo.

- Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacij­e, kojih, ko zna koliko je imao u životu. Međutim, nije mogla ni da pretpostav­i da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan, ali je oboma teško pao - završava izvor za „Alo!“.

Kada smo pozvali misicu i predočili joj saznanja do kojih smo došli, najpre nije želela da o tome govori, pravdajući se kako je zauzeta i kako bi zbog prošlosti mogla da ima problema.

- Molim vas, ja ne bih ništa komentaris­ala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa - rekla je kroz smeh Vladana, želeći da izbegne odgovor. Na naše insistiran­je, uspeli smo ipak da izvučemo potvrdu.

- Mogu vam samo reći da je Duško divan čovek i otac i odličan je frajer. Nije mi jasno kako je

Jelena mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ - rekla je, te objasnila da se s Ognjenom nikada nije videla, iako je on insistirao na tome vrlo dugo.

- Godinama mi je on pisao i muvao me je, ali s njim nisam želela ni kafu da popijem - kaže ona. S Duškom je pak bila drugačija situacija.

- Duška znam odlično - bila je zagonetna ova lepotica.

Nije mi jasno kako je Karleuša mogla da prevari onako divnog čoveka, oca i vrhunskog

frajera

Vladana

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia