Alo!

NEJMAR PLAKAO: Dajte mi novu kost!

Brazilac u suzama zatražio poklon na proslavi 27. rođendana u prisustvu oko 200 gostiju

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Pariz je ispratio „crvenu noć“. I video suze vlasnika najvećeg transfera u istoriji fudbala. Nejmarove suze žalosnice.

U ponedeljak uveče, uoči svog 27. rođendana, Brazilac je okupio saigrače iz Pari Sen Žermena, prijatelje, poznate ličnosti, da se s njima proveseli, ali nije se libio ni da zaplače. I to baš u trenutku kad je poželeo poklon.

- Ono što najviše želim za rođendan je nova metatarzal­na kost, da bih se vratio na teren i radio ono što najviše volim, a to je da igram fudbal - govorio je Nejmar u mikrofon dok se borio sa suzama.

As „svetaca“je nedavno operisao stopalo, povređeno u Kupu Francuske protiv Strazbura. Zbog toga neće moći na megdan Mančester junajtedu u prvom meču osmine finala Lige šampiona (12. februar), a skoro sigurno ni u revanšu (6. mart).

- Teško mi je što sam na štakama, svaki sportista zna kako je to. Hvala saigračima na podršci. Daju mi snagu da se što pre vratim - dodao je on.

Nejmar je rođendansk­o slavlje u „Paviljonu Gabrijel“, u blizini Jelisejski­h polja, nazvao „crvena noć“, shodno boji koja je bila tema večeri. Stoga su i njegove štake bile crvene, a gosti su morali da imaju nešto na sebi u toj boji. Među oko 200 zvanica bili su di-džej Bob Sinkler, brazilski pevač Vesli Safadao, svetski prvak u surfovanju Gabrijel Medina, te fudbaleri PSŽA Kilijan Mbape, Dani Alves, Đanluiđi Bufon, Tijago Silva, Anhel di Marija, Alfonso Areola, Marko Verati, Edinson Kavani s trudnom suprugom, trener Tomas Tuhel, bivši saigrač Kevin Trap u pratnji manekenke Izabel Gular, koja je zasenila sve na tepihu. Crvenom, dabome.

 ??  ?? I sreća i tuga: Nejmar sekao tortu, a onda ronio suze
I sreća i tuga: Nejmar sekao tortu, a onda ronio suze
 ??  ?? Kevin Trap i izazovna Izabel Gular Nejmar sa sinom Davijem Lukom
Kevin Trap i izazovna Izabel Gular Nejmar sa sinom Davijem Lukom
 ??  ?? Dani Alves
Kavani sa trudnom suprugom
Dani Alves Kavani sa trudnom suprugom
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia