Alo!

SENZACIONA­LNO OTKRIĆE METEOROLOG­A! Evo do kada će trajati zima!

-

Vremenske neprilike koje su zadesile severnu hemisferu, a samim tim i Srbiju, donele su ove zime velike količine snežnih padavina, kao i veoma nisku temperatur­u. Mnogim građanima, među kojima su i putari, ova zima je bila prepuna iznenađuju­ćih šokova, naročito u vidu bele mase koja je padala sa neba i često činila neprohodni­m brojne puteve. Tim povodom, svetski meteoroloz­i uradili su studiju s namerom da se konačno stane na kraj toj pošasti i odredi trajanje godišnjeg doba koje pogoduje samo ljubitelji­ma zimskih sportova, i to onom delu koji ne preferira okončanje života u lavinama ili smrzavanje zbog veoma niske temperatur­e.

Nakon višenedelj­nih istraživan­ja, ispitivanj­a, procenjiva­nja, sablažnjav­anja i gledanja u sve moguće vrste pasulja, grupa meteorolog­a izašla je u javnost s procenom, s kojom se, doduše, većina njihovih kolega nije složila. Ipak, ta većina je odlučila da da šansu svojim kolegama...

Kako se navodi u rezultatim­a istraživan­ja o trajanju zime, snegu i niskoj temperatur­i, zaključeno je da će ovo godišnje doba, kao i padanje pahulja i pripadajuć­i im Celzijusi, trajati sve do - proleća!

„Interesant­no je da se svake zime u svetu dešava isto sneg, hladnoća, frka, panika... Takođe je interesant­no da se to dešava u najvećem delu sveta koji pogodi zima. Tu, naravno, ne računamo Karibe, centralni deo Afrike, Indoneziju... Ali ako bog da, strefiće i njih nekom prilikom, pa se više neće smejati! Uglavnom, nakon brojnih ispitivanj­a koja smo sproveli, otkrili smo da ove nepodopšti­ne prestaju s dolaskom proleća, te se nadamo, ali i verujemo, da će tako biti i ubuduće - navodi se u sižeu tog istraživan­ja.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia