Alo!

Otac me je šamarao, bivši muž mi je narkoman!

Učesnica „Parova“otkrila je da se dva puta udavala, da je njeno prvo dete pripalo njenom mužu, a da je zbog drugog supruga završila u Sigurnoj kući

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće, muž je priznao da se drogira, uzimao je heroin. Kada je moja ćerka imala dva meseca, završila sam u Sigurnoj kući rekla je Jelena

Jelena Savičić konačno je smogla snage da otkrije učesnicima rijaliti programa „Parovi“, ali i svim gledaocima, svoju tešku životnu priču. Zbog onoga što je ispričala, u vili su svi plakali, a ona nije mogla da dođe sebi od suza. Po rečima intrigantn­e takmičarke, njena teška životna situacija izazvana je neslaganje­m sa ocem.

- Od malih nogu sam imala probleme sa ocem. Kada sam napunila 18 godina, želela sam da pobegnem, upoznala sam momka i ubrzo počela da živim sa njim i njegovim roditeljim­a. Ostala sam trudna, ali to nije bila željena trudnoća. Kada sam videla da me njegova majka ne simpatiše, otišla sam. Kada sam rešila da se vratim kući, moj otac je pretio da će me ubiti, zbog čega sam ga prijavila policiji - kroz suze je pričala Savičićeva.

- Otac nas je toliko fizički zlostavlja­o, u sedmom razredu sam završila u klinici. Šamarao me je iz čista mira kada dođe kući sa posla - detaljnije je ispričala učesnica „Parova“.

Nakon nekog vremena, Jelena se ponovo udala, ali problemima nije došao kraj.

- Kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće, priznao mi je da se drogira, uzimao je heroin. Kada je moja ćerka imala dva meseca, završila sam u Sigurnoj kući. Pod dejstvom narkotika nije uspeo da se kontroliše - rekla je Jelena i dodala:

- Prva ćerka je pripala ocu, zbog boljih uslova. A za drugu se borim svim silama, zbog čega sam ušla u rijaliti. Mene ovi ljudi ovde ne zanimaju - rekla je Jelena.

Nakon šokantne ispovesti, telefoni Televizije „Hepi“su se usijali, a jedan poziv promenio je sve. Naime, javila se sredovečna gospođa i ponudila Savičićevo­j krov nad glavom.

- Živim sama, muž mi je umro prošle godine, nemam decu. Volela bih da Jelenu i njenu ćerku primim u svoj dom rekla je gledateljk­a. Učesnica „Parova“bila je van sebe, a onda je izustila:

- Hvala vam, mnogo ste me ganuli, ostaćemo u kontaktu rekla je Jelena.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia