Alo!

Orgijala i je*ala se za pare!

Enisa Bajramović je radila i kao iz striptizet­a, a poznatog biznismena Nemačke ojadila je za 50.000 evra

- Piše: JOVAN ILIĆ jovan.ilic@alo.rs

Učesnica „Parova“Enisa Bajramović važi za jednu od najatrakti­vnijih devojaka u vili. Iako je rado pričala o svojim estetskim operacijam­a, mnogi su se pitali odakle joj pare za tako skupe intervenci­je. Dobro obavešteni izvor „Alo!“otkrio je na koji način je stekla silno bogatstvo, koje je kasnije trošila na estetske intervenci­je.

- Enisa je opasna devojka, a u rijalitiju se predstavlj­a kao da je ultrafina. Stvarnost je drugačija. Ona je pre ulaska u rijaliti radila kao striptizet­a, a prodavala je i svoje telo za pare. Upravo tako je i zaradila za maksimalno doterivanj­e kod hirurga - kaže izvor „Alo!“i dodaje da je u jednom periodu njenog života u striptiz klubu spazio bogati biznismen iz Nemačke, koji je finansirao svaku njenu želju, a ona je krala novac od njega.

- Jednog bogatog biznismena iz Nemačke zavila je u crno. On je bio oduševljen Enisom i želeo je da joj na sve moguće načine udovolji. Ona se u početku pravila fina, ali je kasnije počela da ga iskorišćav­a. Biznismen je u Enisin izgled uložio više od 50.000 evra. Sve što joj je trebalo, ona je kompenzova­la seksom, a onda bi tražila novac za estetske intervenci­je - otkriva izvor „Alo!“koji tvrdi da je biznismen bio lud za Enisom, a posebno mu se dopadalo to što je odlična u krevetu.

- On je sa njom bio jer mu se veoma dopala, a kako je posle pričao, sjajna je u krevetu. Često je umela da orgija sa njim i njegovim prijatelji­ma, ali sve je puklo kada je saznao da ga je ojadila za veliku sumu. Tada je rešio da je ostavi, a ona je morala da uđe u rijaliti kako bi pobegla od svega - završava priču izvor i dodaje da je iz Nemačke pobegla glavom bez obzira za

Sarajevo, a onda došla u Beograd.

se On je sa njom bio jer mu posle veoma dopala, a kako je pričao, sjajna je u krevetu. Često je umela da orgija sa njim i njegovim prijatelji­ma“izvor „Alo!“

 ??  ??
 ??  ?? Ona je pre ulaska u rijaliti
radila kao striptizet­a, a prodavala je i svoje telo
za pare
Ona je pre ulaska u rijaliti radila kao striptizet­a, a prodavala je i svoje telo za pare

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia