Alo!

Boško dobio zadatke od Palmera!

Palmer dao Bošku nova uputstva u pokušaju da se na predsednik­a Vučića izvrši još veći pritisak da poklekne pred zahtevima i ucenama Zapada oko Kosova i Metohije!

- A. I.

Američki zvaničnik izdao Obradoviću i njegovim drugarima nove zadatke u pokušaju da se na predsednik­a Vučića izvrši još veći pritisak da poklekne pred zahtevima i ucenama Zapada oko KIM

Opozicioni lideri predvođeni Boškom Obradoviće­m, liderom Dveri, boravili su juče u rezidencij­i američkog ambasadora Kajla Skota, gde su imali tajni sastanak sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, saznaje „Alo!“.

U pratnji Obradovića, koji je i dogovorio susret preko svog velikog prijatelja ambasadora Skota, kako saznajemo, bili su i Vuk Jeremić, Zoran Lutovac, Dragan Đilas i Sergej Trifunović.

Naši odlično obavešteni izvori kažu da je američki diplomata tokom razgovora, koji je trajao više od dva sata, Obradoviću dao precizna uputstva za nove zadatke koje su Amerikanci smislili za njega nakon neslavnog završetka protesta.

- Zvezda je bio Boško, Palmer i Skot su se obraćali uglavnom njemu, dok su svi ostali lideri bili u funkciji publike. Sastanak je bio u rezidencij­i, u hladovini, pored bazena, a ne u ambasadi, jer je cilj bio da on ostane neformalan, odnosno daleko od očiju javnosti. Obradović je, prepoznali su, čovek koji je spreman na sve, pa su mu bez problema dali instrukcij­e o daljim aktivnosti­ma i načinu oživljavan­ja protesta navodi naš izvor i podseća da je Boškov zemljak Velja Ilić još 2010. tvrdio da Obradović za svoje aktivnosti prima novac od Amerikanac­a.

Lider SRS Vojislav Šešelj nije iznenađen što je do jednog ovakvog sastanka došlo jer je, kaže, prvi obelodanio da prozapadna opozicija ništa ne radi bez ambasada.

- Tamo su dobili nove instrukcij­e, oni su strana agentura, i zato mi nikada nije padalo na pamet da imam sa njima bilo kakvu saradnju. Ti ljudi su spremni zarad vlasti i privilegij­a da služe i najvećim neprijatel­jima svoga naroda. Boško se predstavlj­ao kao desničar, a bio je desničar najgore vrste, sledbenik Ljotića, koji bio u službi Hitlera - komentariš­e Šešelj.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić uveren je da su vođe Saveza za Srbiju juče kod Amerikanac­a „izdavali Srbiju i srpski narod“.

- Ti propali političari, propali desničari i propali glumci su svojim gospodarim­a podnosili izveštaj i opravdanja što su im ugašeni protesti, ali i na sebe preuzimali nove zadatke. Boško je još 2008. godine išao na noge Amerikanci­ma. Od tada je on kukavičje jaje među desničarim­a. Imao je čudne izvore velikog novca posle toga, a onda je zahvaljuju­ći Skotu ušao i u Skupštinu tvrdi Vacić.

 ??  ??
 ??  ?? Obradović juče oko 11 časova stigao u rezidencij­u
američkog ambasadora
Obradović juče oko 11 časova stigao u rezidencij­u američkog ambasadora
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia