Alo!

Marjanoviæ nožem izbo mladiæa, ostavio ga da iskrvari!

Miloš Marjanović iz Borče nožem povredio Stefana I. i ostavio ga nasred ulice

- E. SADIKU

Miloš Marjanović iz Borče uhapšen je zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život

Novo hapšenje u Borči! Miloš Marjanović iz Borče uhapšen je juče zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život. Kako saznajemo, svađa i tuča između Marjanović­a i Stefana izbila je 12. avgusta oko 22.20, na uglu ulica Neznanog junaka i Kosovske u Borči.

Marjanović je posle tuče pobegao sa krvavim nožem i ostavio Stefana da krvari na vrelom asfaltu!

- Slučajni prolaznici naišli su u pravom trenutku! Videli su da mladiću curi krv iz stomaka i da rukama stiska rane. Oni su pokušali da mu zaustave krvarenje i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Lekarska ekipa ga je prevezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

- Očevici su policajcim­a dali opis mladića koji je otrčao s nožem. Odmah su pozvane ostale patrole i počela je potraga. Uspeli su da ga lociraju i uhapse posle samo pet minuta! Kod njega je pronađen nož sa tragovima krvi, koji je poslat na veštačenje. Sa noža su skinuti otisci i uzeti uzorci da bi se utvrdilo da li je na njemu bila Stefanova krv. Napadač je rekao policajcim­a da se zove Miloš Marjanović, ali mu nisu poverovali sve dok mu nisu videli ličnu kartu, jer su mislili da je reč o neslanoj šali, s obzirom na to da u blizini živi njegov imenjak i prezimenja­k, brat supruga ubijene pevačice „Granda“Jelene Marjanović, koji je optužen za njenu smrt. Osumnjičen­i Marjanović ima 23 godine, mnogo je mlađi od svog imenjaka i prezimenja­ka i nisu u srodstvu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Mladić se tereti za pokušaj ubistva, a po isteku policijsko­g zadržavanj­a od 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje. Prema nezvanični­m saznanjima, osumnjičen­i Marjanović i izbodeni Stefan odbijaju saradnju sa policijom i ne žele da otkriju zbog čega je sevnuo nož.

Slučajni prolaznici naišli su u pravom trenutku! Videli su da mladiću curi krv iz stomaka i da rukama stiska rane

ISTRAGA

 ??  ?? Policajci su u roku od pet minuta otkrili i uhapsili mladića koji se sumnjiči za pokušaj ubistva
Policajci su u roku od pet minuta otkrili i uhapsili mladića koji se sumnjiči za pokušaj ubistva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia