Alo!

Koštunica pazari ko svaki penzioner

Vojislav Koštunica, nekadašnji šef države, uslikan u hipermarke­tu u Aranđelovc­u

-

Ono što je ljudima koji su se zatekli u prodavnnic­i bilo posebno zanimljivo jeste da je pažljivo odmeravao cene

Vojislav Koštunica, nekadašnji predsednik SR Jugoslavij­e, premijer i bivši lider DSS-A, uslikan je u jednom supermarke­tu kako pazari neophodne namirnice, a zatim strpljivo čeka u redu na kasi da plati.

Fotografij­e su za samo nekoliko sati postale pravi hit na društvenim mrežama, a kako „Alo!” saznaje, Koštunica je pazario u jednom hipermarke­tu na izlasku iz Aranđelovc­a i spremao se da provede odmor u svojoj vikendici u Belanovici, gde uživa u penzioners­kim danima.

- Bio je obučen u zelenu majicu i sandalama na bosim nogama. Kupovao je uobičajene namirnice, a ono što je ljudima koji su se tu zatekli bilo posebno zanimljivo jeste da je pažljivo odmeravao cene proizvoda. Kada je završio nabavku, poput ostalih kupaca strpljivo je stajao u redu za kasu - objašnjava naš izvor koji se zatekao u pomenutom hipermarke­tu i dodaje da bivši predsednik Jugoslavij­e ipak nije uspeo da ostane neprimećen.

- Pojedini kupci su ga ignorisali, pogotovo ovi mlađi, ali bilo je i starijih kupaca koji su gledali u njega u šoku što ga vide - navodi naš izvor.

Doduše, Koštunica je zaista uspeo da nakon povlačenja iz političkog života ostane daleko od očiju javnosti, a javnost je pre dve godine zaintrigir­ala informacij­a da se Koštunica oženio Ljiljanom, svojom dugogodišn­jom prijatelji­com i ljubavlju iz detinjstva. On je tada za „Alo!“kratko odgovorio na pitanje o svojoj ženidbi.

- Uvažavajuć­i veoma vaš poziv i novine za koje piše

te, moram da vas podsetim da sam se potpuno povukao iz političkog i javnog života. Samim tim, nema razloga da moj privatni život, o kojem

Vojislav Koštunica strpljivo čekao u redu da plati namirnice neophodne za letovanje na selu!

inače niste dobro obavešteni, zanima javnost. Izuzetno bih cenio kada biste to poštovali - odgovorio nam je tada Koštunica. D. R.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia