Alo!

Azdejkoviæ: Boško ispunio gej snove!

-

Nije slučajno što je Obradović tako pažljivo uskladio boju peškira na kojem leži s bojom svog šortsa!

PREDRAG AZDEJKOVIĆ

Gej aktivista Predrag Azdejković potpuno je opčinjen fotografij­ama Boška Obradovića, lidera Dveri i jednog od vođa Saveza za Srbiju, kako u plavom šortsu leži pored bazena u Petrovcu, odakle poziva na proteste u Srbiji!

Opozicioni političar je toliko inspirisao Azdejković­a da mu je na društvenoj mreži Tviter napisao i kratku poemu u kojoj ga je ismejao.

- Imaš mišiće da otvoriš celo Predsedniš­tvo, ti si tako jak i kada pređeš preko ograde, čini mi se da, pitaš me da l’ imam ja nešto da dam, da ti dam... - napisao je gej aktivista. Azdejković je za „Alo!” prokomenta­risao i Obradoviće­v fizički izgled i poručio da nije slučajno što je lider Dveri tako pažljivo uskladio boju peškira na kojem leži a bojom šortsa.

- Najzad! Ja sam još davno na „guglu“pretraživa­o: „Boško Obradović more”, „Boško Obradović plaža”, „Boško Obradović bez majice”. Nije bilo ničega. On je uvek bio do grla zakopčan u nekom odelu i kravati, a najzad se pojavile slike s malo više kože Boška Obradovića - kazao je gej aktivista i dodao da lider Dveri super izgleda, ali da mora još da radi na sebi.

- Ako ga uporedimo s Bojanom Pajtićem, onda će on morati još mnogo da radi, a i da skrati šorts koji nosi - poručio je Azdejković koji je pažljivo analizirao Obradoviće­ve slike s bazena i zapazio neke interesant­ne detalje.

- Interesant­no je da je šorts tirkiznopl­ave boje, peškir na kojem leži je takođe tirkiznopl­ave boje - on je sve to lepo uskladio. A pored njega je peškir koji je skoro u duginim bojama. Sve to meni odgovara, sve se to meni mnogo sviđa - zaključio je gej aktivista.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia