Alo!

Išao bih po nju na drugi kraj sveta!

Barbara Vitez iz Sente juče bi napunila 18 godina, a njen otac Endre uveren je da je živa

-

Barbara Vitez iz Sente, koja je 25. novembra 2016. navodno pala s mosta na Tisi i nestala bez traga, rođena je 13. avgusta, a juče bi napunila 18 godina i postala punoletna! Potraga za njom traje nepune četiri godine, ali je njen otac Endre Vitez i dalje optimista.

- Verujem da je moja Barbara živa! Kad bih samo znao gde je, ovog trena bih krenuo tamo da je tražim! - izjavio je juče za „Alo!“Endre Vitez, koji sa suprugom i privatnim detektivom Stevanom Đokićem ne odustaje od potrage.

- U Mađarskoj nam je pomagala jedna žena koja je vodila organizaci­ju za pronalažen­je nestalih, ali je ona pre mesec dana umrla.

Nestala pre nepune četiri godine: Barbara

Vitez

Roditelji su svašta PRETRPELI POKUŠAVAJU­ĆI DA PRONAĐU SVOJU ĆERKU. U martu im je umro i sin, koji je bolovao od višestruke ometenosti u razvoju i epilepsije, ali je bio svestan Barbarinog nestanka

Još nemamo informacij­u ko je preuzeo njen posao, ali ćemo pokušati da stupimo s njima u kontakt - kaže otac nestale devojčice.

Barbarini roditelji, Melin

Optimista:

Otac Endre Vitez

da i Endre, jedva da su živi. Svašta su pretrpeli pokušavaju­ći da saznaju istinu i pronađu svoju ćerku. Pre nekoliko meseci umro im je i sin Atila Vitez, koji bi u julu napunio 25 godina da je uspeo da se oporavi. On je početkom marta 2019. preminuo na Intenzivno­m odeljenju kikindske bolnice od virusa gripa tipa AH1N1. Iako je bolovao od višestruke ometenosti u razvoju i epilepsije, bio je, prema rečima roditelja, svestan Barbarinog nestanka.

Detektiv Steva Đokić kaže da Barbarini roditelji Melinda i Endre žive sa svojim košmarima, koji ih proganjaju i noću i danju.

- Nestanak Barbare Vitez obavijen je velom taj

ne. Prosto je nemoguće da neko tek tako nestane, a da niko ništa ne zna! Naša organizaci­ja, zajedno s još nekoliko domaćih i stranih udruženja i Barbarinim roditeljim­a pokušava da dođe do istine i pronađe Barbaru. Roditeljim­a jedino ministar policije Nebojša Stefanović i ljudi iz MUP-A u Beogradu izlaze u susret. Zahvaljuje­mo im se, pošto svaku informacij­u koja stigne do njih obrade s velikom pažnjom ili hitno pošalju zamolnicu ako je potrebno da policija u nekoj drugoj zemlji nešto proveri. Tužilac se nije odazivao na pozive roditelja niti je želeo da ih primi na razgovor - navodi privatni detektiv Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu.

- Nemoguće je da ne postoji nikakav trag. Danima posle navodnog pada u Tisu ronioci su pretraživa­li reku, ali bukvalno ništa nisu pronašli, čak ni odevni predmet. Svaku potencijal­nu informacij­a do koje dođemo dostavljam­o policiji, bilo da je reč o Srbiji ili nekoj drugoj zemlji. Nažalost, do nas, roditelja i policije još nije stigla informacij­a koja bi otkrila istinu i pomogla nam da pronađemo Barbaru - kaže detektiv Stevan Đokić. S. DŽ. S.

Nestanak Barbare Vitez OBAVIJEN JE VELOM TAJNE. PROSTO JE NEMOGUĆE DA neko tek tako nestane, a da niko ništa ne zna!

STEVAN ĐOKIĆ, privatni detektiv

 ??  ??
 ??  ?? Most u Senti sa kojeg je Barbara navodno pala u Tisu
Most u Senti sa kojeg je Barbara navodno pala u Tisu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia