Alo!

Jednog dana æe bolji život doæi u Srbiju!

IVAN BEKJAREV SMATRA DA JE NJEGOV NAJVEĆI USPEH TO ŠTO JE SAČUVAO PORODICU

- K. LAZAREVIĆ

Ivan

Bekjarev je možda otišao u penziju, ali ga na TV-U ima kao da radi sve u šesnaest. Za to su, naravno, zaslužne reprize, a poslednja serija u nizu su „Srećni ljudi“. Bekjarev za „Alo!“kaže da mu ne smetaju reprize i da kultne serije treba uvek da se gledaju.

- Kada se setim te serije, uvek mi zaigra osmeh na licu. Isto je i s „Boljim životom“. Mlađe generacije, koje nisu imale prilike da ih gledaju kada su premijerno emitovane, mogu da gledaju reprize i ja sam zagovornik toga.

Posebno me raduje kada me ljudi na ulici zovu

Despotović. Tada se prisetim i prelepih druženja sa snimanja, pogotovo sa svojom koleginico­m Sekom Sablić

- otkrio je glumac za

„Alo!“i priznaje da i on priželjkuj­e neki novi bolji život.

- Mi ćemo još sačekati za taj bolji život, stvari se sporo pomeraju kod nas, ali nikad nisam bio pesimista, te verujem da će nekad doći. Očekujem ga.

Glumac kaže da otkad je otišao u penziju, mnogo više radi, što ga veoma raduje, te nam je otkrio koji su mu planovi. - Mislio sam da će kada odem u penziju, biti manje posla, ali sam pogrešio. Dosta snimam i radim, a tako je najbolje. Dokle god glumac mrda, on bi trebalo da glumi, bar je tako u mom slučaju. Ove godine imam dosta planova, a ono što mogu da otkrijem jeste da sam igrao kod Bjele u novoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“. On je to fenomenaln­o uradio. Iz poštovanja prema Bjelinom radu prihvatio sam da igram ulogu koja nije značajna jer je sve što je dosad radio na ceni - priča Bekjarev za „Alo!“.

On je otkrio i šta smatra svojim najvećim uspehom.

- Pored svojih uloga, smatram da je ipak moj najveći uspeh što sam sačuvao porodicu. Ove godine sam slavio 44 godine braka s istom ženom. Najbolje bi bilo da svako društvo funkcioniš­e po principu da je porodica na prvom mestu - ispričao je Ivan.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia