Alo!

Turci voze kao kamikaze srpskim putevima

-

U Sićevu opet na drumu udar, umorni Turčin izazvao sudar! Ovo je za 24 sata treći udes u Sićevačkoj klisuri u kojem su učestvoval­i turski državljani.

U saobraćajn­oj nezgodi koja se dogodila juče oko 5.30 sati u Sićevačkoj klisuri kod kafane „Mali vikend“povređeno je petoro Turaka. Nesreća se dogodila kada je automobil „ford galaksi“austrijski­h tablica, koji se kretao iz Niša ka Pirotu, prešao na levu stranu kolovoza i zakucao se u potporni zid pored kafane! Na licu mesta nema tragova kočenja, pa se pretpostav­lja da je vozač zaspao!

Vozilo je bilo potpuno uništeno, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim i izvlače putnike, a Hitna pomoć je na lice mesta uputila čak četiri ekipe.

- Zbrinuli smo vozača (50), koji ima najteže povrede i životno je ugrožen. Njegova majka (70) veoma je teško povređena, dve devojčice imaju povrede ekstremite­ta i vrata, a mladić (30) povrede grudnog koša. Šesta osoba je prošla bez povreda - saopštio je Dragiša Aleksić, šef dežurne ekipe Hitne pomoći.

Očevici kažu da je prizor bio strašan, ali da je za dlaku izbegnuta veća tragedija.

- Pre nego što je udario u zid, vozač „forda“je za dlaku izbegao dva vozila koja su mu dolazila u susret! U njima su takođe bili Turci, koji su se prestravil­i jer je vozač izgubio kontrolu, pa je izgledao maltene kao kamikaza na drumu... Oni su stali da im pomognu. Nema tragova kočenja, a prtljag je odleteo na sve strane - kaže svedok.

Crna serija počela je 14. avgusta oko tri ujutru kada je Turčin BMW-OM, u kojem su mu bili supruga i dvoje dece, sleteo s kolovoza na prugu. Istog dana, oko 18 sati, u blizini sela Dolac Turčin se sudario sa kamionom, a petoro ljudi je povređeno.

S. DŽ. S.

Pre nego što je udario u potporni zid kafane, VOZAČ „FORDA“JE za DLAKU IZBEGAO DVA VOZILA KOJA SU MU DOLAZILA U SUSRET! NA LICU MESTA NEMA TRAGOVA KOČENJA, PA SE PRETPOSTAV­LJA DA JE

VOZAČ ZASPAO!

 ??  ?? Turčin udario u potporni zid kafane
Turčin udario u potporni zid kafane

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia