Alo!

Toma me mlatio èime je stigao!

„Udarao me je rukama, nogama, pesnicama, šamarima i bacao na mene sve što mu je palo pod ruku“, ispričala je pevačica Da sam trudna s njim, pobacila bih! „Pokušala sam da se odbranim, ali mi je desetostru­ko uzvratio“

-

Rijaliti zvezdu i pevačicu Nadeždu Biljić brutalno je pretukao dečko Tomislav Panić i to samo nekoliko sati nakon što je ona, pred milionskim auditoriju­mom, izjavila da je maneken „idealan muškarac i savršen džentlmen“.

Naime, kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Nadežda i Toma su u noći između srede i četvrtka bili u noćnom izlasku, a provod se završio u pevačicino­m stanu, gde je Panić nasrnuo na nju i do krvi je pretukao. Nadežda i Toma su se žestoko posvađali dok su bili u provodu, a svađa se nastavila i nakon što je par stigao u pevačicin stan. Kako saznajemo, povod za žestoki obračun navodno je bila pevačicina ljubomora jer se Toma pred Nadeždom poljubio sa drugom devojkom.

- Ne sećam se šta se tačno događalo i najradije bih sve zaboravila. Ali, nažalost, ne mogu. Toma i ja smo se posvađali još dok smo bili na splavu jer se on ljubio sa drugom devojkom. Kada smo došli u moj stan, u kom smo zajedno živeli, svađa se nastavila. Sve se brzo izdešavalo - započela je Nadežda priču za „Alo!“i otkrila jezive detalje tuče.

- Tukao me je čime je stigao. Rukama, nogama, pesnicama, šamarima, bacao je na mene sve što mu je palo pod ruku. Stan je potpuno uništen. Pokušala sam da mu uzvratim, ali mi je desetostru­ko uzvratio. Imam ogroman podliv ispod oka, a jedina sreća u nesreći je što nisam trudna sa njim - kaže Nadežda i dodaje:

- Posle pregleda kod lekara opšte prakse, otišla sam kod ginekologa jer sam se plašila da sam ostala u drugom

Srećom, nisam trud dna sa Tomom jer da jesam, abortiiral­a bih

NADEŽDA

stanju sa Tomom. Srećom, pregled je pokazao da nisam trudna, ali da sam bila, sigurno bih otišla na abortus - objašnjava Nadežda, koja je Panića prijavila policiji.

- Ne zanima me šta će da se desi sa njim nakon ovoga. Eto, pokazao je da je „muškarčina“. Ne znam da li je uzimao nedozvolje­ne supstance pre nego što je nasrnuo na mene. Njegov je problem šta i kako će da radi - rekla je Nadežda i dodala:

- Stalno mi je pričao kako treba da budem žensko, a on treba da bude muško, kako treba da ćutim... Kada je pijan, on je agresivan, ali nikada nije bio takav prema meni. U šoku sam i još uvek mi nije jasno šta se desilo rekla je Nadežda za „Alo!“.

Podsetimo, samo nekoliko sati pre nego što je Panić fizički nasrnuo na Nadeždu, ona je gostovala u emisiji

„Zadruga - Narod pita“, u kojoj je prvi put progovoril­a o vezi sa Tomom.

- Zajedno smo i mnogo nam je lepo. Toma je savršen muškarac. Kada žena ima pravog muškarca pored sebe, ona sija, baš kao ja sada. Kada se završio rijaliti, Toma i ja smo imali vremena

da ostanemo sami i da se okrenemo jedno drugom i da priznamo emocije koje gajimo. Ne znam koliko će naša veza trajati, ali važno je da nam je lepo. Srećna sam jer pored sebe imam savršenog muškarca kojem je stalo do mene - rekla je Nadežda.

KATARINA LAZAREVIĆ

Pokušala sam i ja njega da udarim, ali mi je desetostru­ko uzvratio

NADEŽDA

 ??  ??
 ??  ?? Nadežda sa prijatelje­m ispred Urgentnog centra
Nadežda sa prijatelje­m ispred Urgentnog centra
 ??  ?? Pevačica je podnela prijavu u policiji
Pevačica je podnela prijavu u policiji
 ??  ??
 ??  ?? Krv na vratima Nadeždinog stana
Krv na vratima Nadeždinog stana
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Policija privodi Tomu
Policija privodi Tomu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia