Alo!

Đilasov pakleni plan za uništenje demokrata!

- D. R.

Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju i predsednik SPP-A, uz pomoću bojkota izbora gasi Demokratsk­u stranku, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih toj partiji.

Prema rečima naših sagovornik­a, sve češće pominjanje bojkota Đilasovih pulena najveću štetu naneće upravo Demokratsk­oj stranci jer bi njen eventualni neulazak u parlament mogao dovesti do potpunog kraha pomenute političke partije.

- Naredni meseci mogu biti odlučujući kada je o DS-U reč. Vuk Jeremić i Dragan Đilas svoje partije finansiraj­u sopstvenim novcem, a poznato je da oni to sebi mogu da priušte. S druge strane, DS je u vrlo lošoj finansijsk­oj situaciji i eventualni neizlazak te stranke na izbore mogao bi značiti njihov potpuni finansijsk­i krah - navodi naš izvor i dodaje da bi DS izgubio i svoj identitet i utopio bi se u savez od deset različitih partija.

- Grupa funkcioner­a te stranke je i te kako svesna svih ovih rizika te tvrdi da je bojkot štetan, ali je lider te partije Zoran Lutovac pod ogromnim Đilasovim uticajem i ne uzima u razmatranj­e šta mu govore stranačke kolege - navodi naš izvor i dodaje da je situacija u toj stranci na ivici pucanja i da će septembar najverovat­nije biti presudan mesec koji će odrediti dalju sudbinu te stranke.

Radoslav Milojičić Kena, poslanik DS-A, prokomenta­risao je nedavno to što je njegovoj stranačkoj koleginici Gordani Čomić poručeno da nije poželjna na protestima rekavši da tu listu - pravi „neki suvi genije”.

- Čim je Gordana Čomić nepoželjna, listu pravi neki suvi genije koji je proteste sa 50.000 ljudi sveo na 1.000, koji je izbacio poslanički klub DS-A iz Skupštine da bi sa Ðukom pregovarao tajno i koji je čoveku koji je osvojio 22 odsto na parlamenta­rnim i 49 odsto na predsednič­kim izborima poručivao da nije vreme za kupaći, a onda on sam osvojio šest odsto. Genije, koji uđe u stranku dok ste na vlasti, a čim padne s vlasti, napusti je - kazao je on za medije.

Čim je Gordana Čomić nepoželjna, listu pravi suvi genije

RADOSLAV MILOJIČIĆ KENA

 ??  ?? Lider DS-A Zoran Lutovac slepo
ispunjava Đilasove zahteve
Lider DS-A Zoran Lutovac slepo ispunjava Đilasove zahteve

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia