Alo!

Bredli šutnuo Gagu, pa smuvao Dženifer!

TREĆA SREĆA Holivudski zavodnik pronašao novu partnerku Kuper već nekoliko meseci uživa u vezi sa bivšom suprugom Bena Afleka, pišu američki tabloidi

-

Ljubavni život holivudsko­g zavodnika Bredlija Kupera i dalje je glavna tema u Holivudu, a nakon što su tabloidi mesecima spekulisal­i da je njegova bivša partnerka Irina Šajk napustila porodični dom zbog njegove navodne veze sa pevačicom Ledi Gagom, čini se da je glumac već našao novu devojku!

Naime, kako prenose američki tabloidi, Kuper je već nekoliko meseci u vezi s glumicom Dženifer Garner, bivšom suprugom Bena Afleka.

- Početkom meseca Dženifer je viđena kako dolazi u Bredlijev dom na tajni sastanak,

Dženifer viđena kako

dolazi u Bredlijevu

kuću

a njihova ljubav cveta iz dana u dan - rekao je izvor blizak paru u izjavi za „Selebriti haš“.

- Njih dvoje su se upoznali pre skoro 20 godina, na snimanju serije „Alijas“i otad su dobri prijatelji. Međutim, tada nisu bili emotivno zaintereso­vani jedno za drugo, Bredli je imao partnerku, a Dženifer se ubrzo potom udala za Bena Afleka. Tek nedavno počeli su ponovo da se viđaju, a emocije između njih su buknule - izjavio je neimenovan­i izvor za američke medije te dodao kako je moguće da par uskoro dobije i zajedničko dete. S druge strane, isti izvor je naveo da je Gaga odbila

Gaga odbila ulogu u Bredlijevo­m novom filmu zbog spekulacij­a da je ona kriva za krah njegovog braka s

Irinom Šajk

ulogu u Bredlijevo­m novom filmu zbog spekulacij­a da je ona kriva za krah njegovog braka s Irinom Šajk. Prema njegovim rečima, glumica i pevačica ne želi da je ljudi mrze zbog nečega u šta nije umešana.

Podsetimo, Bredli i Gaga tumačili su glavne uloge u filmu „Zvezda je rođena“, a ceo svet već mesecima priča o njihovoj navodnoj ljubavnoj romansi. S. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia