Alo!

Kirjos pljunuo sudiju!

-

Glupostima Nika Kirjosa nema kraja! U Sinsinatij­u je eliminisan od Hanačeva, a tokom meča i posle njega ponovo je pravio haos!

Na meti lošeg momka svetskog tenisa ponovo se našao sudija Fergus Marfi sa kojim se u nekoliko momenata strašno posvađao. Inicijalna kapisla za svađu bilo je Marfijevo upozorenje da pravi preduge pauze između servisa.

- Ovo je urnebesno! Koliko traju Rafine pauze? Pokažite mi snimak na kojem on poštuje vreme i povući ću se iz tenisa. Koju igru on igra? Treba mu minimum 20 sekundi dok se pripremi za servis. Ovo je smešno - besneo je Kirjos.

Kada je izgubio prvi set, Australija­nac je zatražio pauzu da bi otišao do toaleta. A tokom ove pauze u hodniku je od besa polomio dva reketa. Posle meča i pozdrava s rivalom, Nik je odbio da pruži ruku Marfiju. I ne samo to, nego je i pljunuo u njegovom pravcu uz psovku:

- Ti si je*eno glup, brate vrištao je Kirjos.

Sukob Kirijosa s Marfijem traje dugo. Nekom prilikom temperamen­ti teniser, koji očigledno ima velikih problema u sopstvenoj glavi, rekao je za ovog arbitra da je „najgori u tenisu“.

- Svakog puta kada igram, a on sudi, bude neko glupo sr*nje. Svakog puta - besneo je čovek, koji ne krije da otvoreno mrzi Novaka Đokovića.

Trenutno Kirjos je 27. teniser na ATP listi i trebalo bi da bude na listi nosilaca na US Openu. Ipak, na meču u Sinsinatij­u delovalo je da ima problema s povredom skočnog zgloba, pa nije nemoguće da uskoro stigne vest i da je Australija­nac povređen.

On je najgori arbitar u tenisu i uvek mi pravi neka glupa sr*nja

NIK KIRJOS

 ??  ?? S njim su problemi zagarantov­ani:
Nik Kirjos
S njim su problemi zagarantov­ani: Nik Kirjos

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia