Alo!

Luna pukla 3.000 evra na Gagija

BLOGERKA PRED „ZADRUGU“KUPILA OCU GARDEROBU

-

Gagi Đogani je jedan u nizu takmičara koje će publika od septembra gledati u trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a njegova ćerka Luna Đogani pobrinula se da mu pred ulazak obezbedi novu garderobu, za koju je pukla više od 3.000 evra, saznaje „Alo!“.

Kako naš izvor tvrdi, blogerka je danima bila u šopingu kako bi ocu kupila sve što mu je potrebno, a zatim ga iznenadila.

- Kada je Luna čula da Gagi ulazi u „Zadrugu“, bila je neprijatno iznenađena jer nije smatrala da im je to kao porodici potrebno, ali je na kraju jedina podržala oca. Budući da Gagi trenutno nema devojku, a da sa Anabelom nije u kontaktu mesecima, Luna je osetila potrebu da mu se nađe i da mu spremanje za rijaliti olakša koliko može. Odlučila je da mu od novca koji je sačuvala kupi novu garderobu - priča izvor i otkriva da blogerka nije žalila para kako bi Gagi imao najkvalite­tnije stvari.

- Luna je tri dana išla po šoping centrima i u gotovo svakoj radnji kupila je po nekoliko stvari. Da je za sebe kupovala, bilo bi joj žao da potroši toliko novca, ali za njega joj nije bilo žao da iskešira više od 3.000 evra. Od markiranih trenerki, farmerki, preko majica,

„Luna je tri dana išla po šoping centrima i u gotovo svakoj radnji kupila je po

nekoliko stvari“

patika u svim bojama, do cipela, jakni, dukseva... Ma sve što je mogla, kupila je. Danima je obilazila radnje sa Markom i zajedno su birali garderobu - kaže izvor i otkriva da se denser rasplakao kada je video ćerkino iznenađenj­e.

- Posle tri dana, kada je šoping konačno bio završen, Luna je pozvala Gagija i rekla mu da će svratiti do njega da ga vidi. Pošto nije mogla da odnese sve kese, pomogao joj je Marko. Toliko kesa su izneli, da ne znam kako su potrpali sve to u auto. Odneli su stvari Gagiju, koji je čim je video ćerkino iznenađenj­e, počeo da plače kao dete. Grlio ju je satima i govorio da je luda što troši na njega. Nije mogao da veruje i baš se oduševio time što je mislila na njega i što joj nije bilo žao da potroši sav taj silan novac - zaključuje izvor „Alo!“. O. KONATAR

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia