Alo!

Šumadinac uzima 6.000 evra, Gagi 4.000, a veaeina učesnika ulazi za DŽ!

VIP EKSKLUZIVN­O OTKRIVA HONORARE UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA „ZADRUGA“

- VESNA ĐORĐEVIĆ

„Zadruga 3“, najgledani­ji rijaliti program, počinje za dva dana, a novi učesnici, osim što se spre- maju da uđu u velelepnu vilu u Šimanovcim­a, trljaju ruke i zbog ugovora koje su potpisali sa čelnicima „Pinka“. Naime, kako VIP ekskluzivn­o saznaje, najveći honorar imaće internet zvezda Zoki Šumadinac, koji će dobiti 6.000 evra mesečno, odnosno

1.500 evra nedeljno.

- Zoki je na sastanku sa producenti­ma „Zadruge“istakao da je veoma tražen i ima zakazane nastupe koji nisu jeftini, te da pevanje nije njegovo jedino zanimanje. Budući da se bavi i ezoterijom i ljudima pomaže pomoću energije, a za određenu novčanu nadoknadu, istakao je da bi ulaskom u rijaliti gubio nekoliko hiljada evra na mesečnom nivou. Nakon što su mu ponudili 6.000 evra, dogovor je postignut, pa je sve svoje zakazane obaveze otkazao - ispričao je za VIP izvor blizak Šumadincu.

Vlasnik hita „Autotjun“indirektno je potvrdio naša saznanja, ali i dodao da će sve to opravdati.

- Glupo je da pričam o novcu, a i u ugovoru nam stoji da je to najstrože zabranjeno. Mogu jedino da vam kažem da će se svaki dinar uložen u mene isplatiti. Ja ću tamo biti pravi, a ne usiljeni šoumen. Osim što ću biti zadužen za dobru atmosferu i energiju, potrudiću se da mračnim i negativnim ljudima otvaram čakre i da od imanja napravim bolje mesto za život - rekao je za VIP pred ulazak u „Zadrugu“Zoki Šumadinac.

Odmah posle njega, prema našim saznanjima, na lestvici onih sa najvećom zaradom, nalazi se Gagi, otac pobednice „Zadruge 2“Lune Đogani. Navodno je od čelnika tražio 1.000 evra nedeljno, što iznosi 4.000 evra mesečno.

- Gagi ne bi dobio ni dvaput manje da mu nije Lune, njene pobede u prošlom rijalitiju, ali i njenih fanova, koji će sada zasigurno podržavati njenog oca i glasati u velikom broju. Takođe, očekuje se da će kroz njegovo učešće biti aktivna i Luna, kako u studiju kao podrška, tako i na žurkama kao pevačica, ali možda i kao jedna od učesnica „Zadruge 3“u nastavku takmičenja - priča izvor blizak produkciji. Zbog toga su, kako su nam rekli, pristali na Gagijeve uslove.

Osim Šumadinca i Gagija, veće honorare će dobiti Marija i Miljana Kulić,

koje su se po ko zna koji put nagodile sa „Pinkom“.

- Umesto da plate novčanu kaznu zbog diskvalifi­kacije u prošlom rijalitiju, one će opet ući u novu sezonu i to debelo naplatiti. Njihov advokat je „ispeglao“kazne iz prošlog i sa Mitrovićem se dogovorio o odličnim uslovima za za ovu sezonu rijalitija. Iako se njihovi honorari drže u najstrožoj tajnosti, pretpostav­lja se da će svaka mesečno dobijati minimum 3.000 evra - kaže izvor VIP.

Prema njegovim rečima, ni Janjuš, Lepi Mića i Stefan Karić neće ući besplatno.

- Marko Janjušević Janjuš je zbog navodne ljubavne afere sa Anom Korać u „Zadruzi 1“, zbog koje je pobegao iz rijalitija i ostao bez honorara, sada debelo naplatio svoje učešće. Tako će mesečno inkasirati 500 evra, što je 2.000 evra na mesečnom nivou - tvrdi izvor blizak produkciji, koji je dodao da će za istu lovu ući i Lepi Mića.

- Filip Mijatov, bivši partner Ane Korać, koji je podigao prašinu tvrdnjama da se njegova bivša bavi prostituci­jom, ulazi u rijaliti bez honorara. Iako su mu Željko i Milica Mitrović ponudili dobar honorar, on je odbio, ističući da mu novac nije potreban i da su njegovi motivi za učešće druge prirode - kaže naš izvor.

Rade Lazić, bivši učesnik „Farme“, Maja Marinković, Marijana Zonjić i većina bivših učesnika uglavnom su potpisali identične ugovore i njihovi honorari će se kretati od 300 do 600 evra na nedeljnom nivou, što iznosi 1.200-2.400 evra. Dalila Mujić je, kako saznajemo, ugovorila pozamašnu sumu, ali je uspela da tu informacij­u sačuva od svih.

Jelena Pešić, Sara Preradović i ostala manje poznata imena u „Zadrugu 3“ulaze zbog slave i popularnos­ti, ali potpuno besplatno. Ukoliko tokom učešća „zarade“neku kaznu, moraće da je plate iz svog džepa.

Rade Lazić, bivši učesnik ’Farme’, Maja Marinković, Marijana Zonjić i većina bivših učesnika uglavnom su potpisali identične ugovore i njihovi honorari će se kretati od 300 do 600 evra

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia