Alo!

Eminu smarao dečko dok se odmarala sa drugaricom!

- K. LAZAREVIĆ

Pevačica Emina Jahović napravila je predah i sa drugaricom Majom otišla na nekoliko dana u Crnu Goru. Prijatelji­ce su preko dana bile na plaži, pijuckale pića i tračarile, a večeri su im bile rezervisan­e za luksuzne restorane, dobra vina i još bolje večere. Izvor blizak pevačici otkriva za VIP da je ona na odmor otišla s bliskom prijatelji­com kako bi se „odmorila“od dečka Sadetina Sarana.

- Emina uživa sa Sadetinom i veoma je srećna, ali pošto dosta vremena provode zajedno u Turskoj, želela je da se odmori sama sa drugaricom. Kada je te vesti saopštila dečku, on je bio iznenađen, ali složio se sa njenom idejom. Ipak, kada je pevačica otišla na more, Sadetin je počeo da je pritiska. Pod izgovorom da želi da proveri da li je dobro i kako se provodi, on joj je često slao poruke. Emini je to u početku bilo slatko, ali se ipak požalila drugarici da je takva proveravan­ja malo zamaraju. Vrhunac je bio kada je milioner pitao svoju dragu da i on dođe da im pravi društvo, što je Eminu veoma iznerviral­o. Iako je zaljubljen­a u njega i obožava da provodi vreme sa njim, nije joj bilo jasno zašto on želi da dođe na odmor na kom je ona sa drugaricom - tvrdi izvor blizak Jahovićevo­j i dodaje da je ona na kraju popustila.

- Shvatila je da je bolje da se ne svađa sa Sadetinom i da ako on želi da dođe na more i da bude sa njom, onda ona neće da se protivi. Srećom, odustao je od dolaska, a Emina se u šali poverila drugarici da je odahnula što on neće doći i da joj je veoma prijao ženski odmor - rekao je izvor VIP

magazina.

Jahovićeva odmorila dušu na Crnogorsko­m primorju

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia