Alo!

Ljupka kao

BONDOVA DEVOJKA!

- DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Pevačica Ljupka Stević letnju sezonu provela je radno na Crnogorsko­m primorju, gde je nastupala tri meseca gotovo bez prestanka. Paparaco VIP magazina uhvatio je zgodnu pevačicu u retkim trenucima odmora, dok je uživala na najluksuzn­ijoj plaži u Budvi. Iako je imala smeštaj u samom centru grada, rešila je da tri dana provede u luksuznom kompleksu nedaleko od Budve, svesna da je tu niko neće prepoznati, budući da tu dolaze samo stranci. - Ljupka je jedna od najtraženi­jih domaćih pevačica u Crnoj Gori, gde je celo leto provela radno. Svake noći nastupala je u drugom gradu i sa tim tempom se dobro nosila sve do trenutka dok nije shvatila da joj je odmor preko potreban - kaže na početku razgovora za VIP izvor blizak pevačici i objašnjava da je Ljupka rešila da se počasti mini-odmorom u jednom od najluksuzn­ijih hotela u Budvi. - Odabrala je luksuzni

kompleks koji se nalazi nedaleko od Budve i u kom noćenje košta 1.000 evra. Ljupki nije bio problem da iskešira 3.000 evra, pogotovu što je zauzvrat dobila apsolutnu privatnost i mogućnost da se odmori od svega - ispričao je izvor i dodao da je Stevićeva sva tri dana provela na plaži.

- Dolazila je svakog jutra prva na plažu, a poslednja je sa nje odlazila. Uživala je u svakom trenutku koji je provela pored vode i na suncu dok je lagano pijuckala šampanjac. Kao dete se radovala svaki put kada je ulazila u vodu, a uživala je i dok se sunčala kaže naš izvor i dodaje:

- Svaki put kada je izlazila iz vode Ljupka je pokušavala da oživi čuvenu scenu iz filma „Dr No“o Džejmsu Bondu, u kojem je kultnu scenu na plaži snimila glumica Ursula Anders. To ju je veoma zabavljalo jer je iz vode uvek izlazila sa širokim osmehom, a smiraj dana dočekivala na plaži uz čašu šampanjca i telefon kaže naš izvor na kraju.

Svaki put kada je izlazila iz vode Ljupka je pokušavala da oživi čuvenu scenu iz filma „Dr No“o Džejmsu Bondu, u kojem je kultnu scenu na plaži snimila glumica Ursula Anders IZVOR „Pevačica je uživala u svakom trenutku provedenom pored vode i na suncu dok je lagano pijuckala šampanjac“, kaže naš izvor

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia