Alo!

Na „Pinku“aeemo gledati je*anje, a na „Hepiju“tuče!

-

Za nekoliko dana počinje nova programska šema u kojoj će se naći i nove sezone rijaliti šou programa „Zadruga“i „Parovi“. Producenti i vlasnici televizija na kojima će se emitovati mesecima su pažljivo birali učesnike ne bi li obezbedili što veću gledanost.

Kastinzi su gotovi, učesnici uveliko pakuju kofere kako bi se uselili u vilu u Zemunu, ali i u „belu kuću“u Šimanovcim­a, a vizionar Vlado Kečina za VIP već sad predviđa da će „Zadruga“biti gledanija od „Parova“.

- Boriće se za gledanost na sve moguće načine, kao i do sada. Pre svega, na kastinzima su birani učesnici koji će im u tome pomoći. Gledaćemo žene sumnjivog morala, videćemo i neke stare kontroverz­ne učesnike, biće tu i bivših zatvorenik­a, kriminalac­a, osoba sumnjive seksualne orijentaci­je - tvrdi Kečina i dodaje:

- U „Zadruzi“će sve vrveti od je*ačine, dok će u „Parovima“biti dosta nasilja, agresije i krvi... Biće i u „Zadruzi“nasilja, da se razumemo, ali ne kao u „Parovima“- objašnjava Vlado za VIP.

Kako kaže, i u jednom i u drugom rijalitiju najkontrov­erzniji učesnici biće anonimni ljudi, koje do sada nismo imali priliku da vidimo.

Najgore ponašanje će demonstrir­ati oni koji su anonimni, a žele da postanu popularni. Oni će biti spremni na sve i sa njima će producenti moći da rukovode

kako žele. Misliće da će im to agresivno i ekscentrič­no ponašanje doneti slavu, novac i moć, pa će raditi svašta. Skidaće se goli, biće spremni da se potuku, napiju, imaju seks pred kamerama... Ali će njihova slava trajati koliko i rijaliti kaže Kečina.

Zbog toga što Televizija „Hepi“planira da u novoj sezoni rijalitija „Parovi“okupi učesnike iz bivših republika, uključujuć­i i Hrvate, Bosance, Makedonce, Albance... Kečina predviđa loš scenario.

- Neće se to dobro završiti. Iako je njihova ideja bila da narod među sobom izmire, samo će još gore napraviti. Probudiće u njima neke stare strasti i biće mnogo nasilja i krvi do kolena - kaže on.

- Zbog toga što će u „Zadruzi“biti više seksa nego batina, taj rijaliti će biti gledaniji. Ljudi ipak više vole da gledaju ljubav nego rat - tvrdi Vlado Kečina i za kraj dodaje:

- Iako će brojčano u oba rijalitija biti više žena, muškarci će biti mnogo gori. Oni će praviti skandale, afere, tući se i širiti agresiju. Biće toga i kod žena, naravno, ali u znatno manjem procentu - kaže Kečina.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia