Alo!

Tata, hoću i ja na Ronalda!

Dolazak Portugalca trese Srbiju

-

„Ronaldoman­ija“trese Srbiju. Slavni Portugalac će u subotu (20.45) igrati kvalifikac­ioni meč protiv „orlova“na „Marakani“, a groznica povodom dolaska velikog asa drma i Filipa Matića, priznaje njegov otac, naš reprezenta­tivac Nemanja.

Navijači na najvećem srpskom stadionu ponovo će imati priliku da uživaju u majstorija­ma Kristijana Ronalda, petostruko­g osvajača „Zlatne lopte“.

- Normalno je to što će mnogo ljudi doći zbog njega. Imam u kući taj primer, sina ću voditi za ruku kada budemo izlazili iz tunela. Naravno, ako me selektor uvrsti u startnu postavu. Ako ne, „uvaliću“Filipa nekom od saigrača. Ide samo da bi video Ronalda. Pitao sam ga: „Da li hoćeš da te Ronaldo vodi za ruku ili ja?“. Rekao je da hoće sa mnom, ali da želi da vidi Kristijana. Normalno je to, u pitanju je velika zvezda. Meni su trebovali pedesetak karata, svi bi da vide Ronalda, ali će navijati da ga pobedimo - kaže Matić.

Jednog od najboljih srpskih fudbalera raduje pozitivna atmosfera među „orlovima“.

- Atmosfera je dobra, igrači koji nisu bili tu u prethodnom periodu, a po mom mišljenju trebalo je da igraju za reprezenta­ciju zbog igračkih i ljudskih kvaliteta, ali je taj problem rešen. To mnogo znači, narod želi da vidi najbolje fudbalere iz svoje zemlje u timu. Zato dolaze na stadion - dodaje as Junajteda.

Momak iz Vrela kod Uba tvrdi da ga četiri boda iz mečeva sa Portugalom i Luksemburg­om ne bi zadovoljil­o.

- Nikada, ni protiv koje reprezenta­cije nisam igrao na bod. Težim najvišem, a to su tri boda na svakoj utakmici. Protiv Portugala, koji u ekipi ima vanserijsk­e fudbalere, teško je ostvariti pobedu, ali nije nemoguće - zaključio je Matić. V. Z.

MATIĆ: I moj sin Filip želi da vidi Kristijana. Izaći će sa mnom na teren, a ako ne budem u postavi, „uvaliću“ga nekom saigraču

 ??  ?? Vodiće veliku bitku na terenu: Nemanja Matić i Kristijano Ronaldo
Vodiće veliku bitku na terenu: Nemanja Matić i Kristijano Ronaldo
 ??  ?? S tatom pod ruku i na „Marakani“: Nemanja i Filip Matić
S tatom pod ruku i na „Marakani“: Nemanja i Filip Matić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia