Alo!

ALEKSANDAR JOKSIĆ JOKSA, UBIJEN 29. 9. 2015.

-

Alen Kostić Kubi, bio je vođa navijačke grupe „Zabranjeni“, za koga je važilo da je „poznat policiji“. Njega je hicima iz „kalašnjiko­va“u Železniku ubio komšija, i to posle problema koji nisu u vezi sa navijanjem. Ispred porodične kuće je posle svađe sa N. I. bio ranjen iz vatrenog oružja, a dan kasnije je preminuo. Prethodno je bio ranjen u sačekuši 2013. godine.

Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi, jedan od vođa navijača Partizana, ubijen je 13. oktobra 2016. godine dok je ulazio u svoj automobil u blizini Centralnog zatvora, kod stadiona Obilića. Hapšenje i saslušanje onih koji su dovođeni u vezu s likvidacij­om navijača

Aleksandar Joksić (34), vođa Partizanov­e navijačke grupe „Jang bojs“, ubijen je u Rakovici. Nepoznati napadač je na njega ispalio četiri hica, a poslednji, peti metak, Joksića je pogodio u glavu. Kada je policija stigla na mesto nesreće, on je još u desnoj ruci držao mobilni telefon, koji je zvonio. Pretpostav­lja se da se video s ubicom, s kojim se posvađao, nakon čega je osumnjičen­i izvadio pištolj i ispalio smrtonosne hice.

Veliki je broj onih koji spadaju u grupu uticajniji­h navijača crno-belih, a koji nisu među živima: Aleksandar Saša Pantić (ubijen u dogovoreno­j tuči „delija“i „grobara“u Bijeljini 15. 9. 2018, Demir Jukić smrtno je ranjen 9. juna 2017. posle tuče „delija“i „grobara“, Vladimira Živkovića Vlajka, člana „Zabranjeni­h“, izboli su na Karaburmi navijači OFK Beograda, Ivan Perović ubijen je u pucnjavi u međusobnom sukobu „grobara“23. oktobra 2011.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia