Alo!

Džordž je krio da je HIV pozitivan

Fadi Favez, bivši dečko pop zvezde, izneo šokantne tvrdnje o poslednjim pevačevim danima

-

„Nas dvojica smo to saznali kad smo bili u Beču. Prvo mu je pozlilo, a nakon posete lekaru dobio je dijagnozu. On nikada o tome nije želeo da govori javno“, ispričao je pevačev bivši partner

Britanski muzičar Džordž Majkl preminuo je krajem 2016, a nedavno je Fadi Favez, njegov bivši dečko, otkrio nepoznate detalje iz života pop zvezde.

Naime, Fadi je otkrio da je muzičar godinama skrivao da je HIV pozitivan, ali i da je bio težak zavisnik od droge.

- Džordž je bio HIV pozitivan, a nas dvojica smo to saznali kad smo bili u Beču. Prvo mu je pozlilo, a nakon posete lekaru dobio je dijagnozu. Međutim, on nikada o tome nije želeo da govori javno - rekao je dečko

Majkl je bio ozbiljan narkoman. Pušio je krek iz plastične flašice za vodu

FADI

pokojne pop zvezde. Osim toga, Favez je otkrio da Majkl, uprkos uvreženom verovanju, zapravo nikada nije pisao svoju muziku, već da je drugima plaćao da to rade umesto njega.

- Plaćao je ljudima da mu pišu pesme, a zatim im je plaćao da ćute o tome. Takođe je bio ozbiljan narkoman. Pušio je krek iz plastične flašice za vodu - otkrio je Favez.

Inače, Fadi Favez je od Majklove smrti često iznosio šokantne tvrdnje u vezi sa pevačem, a nedavno je porodica pokojnog pevača uspela da ga izbaci iz kuće u koju se bespravno uselio. Tada je završio na ulici i od tada spava po zabačenim ulicama Londona ili jeftinim motelima koje može da priušti. Testamento­m nije dobio ništa, a nakon pakla koji proživljav­a već neko vreme, odlučio je da se obruši na bivšeg partnera. Podsetimo, Džordž Majkl je preminuo 2016, a iako se znalo da je povremeno uzimao narkotike, do sada niko nije tvrdio da je bio HIV pozitivan.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia