Alo!

Pojma nemamo ko su vam ti!

Susedi glumačkog para Tamare Dragičević i Petra Benčine otkrivaju za „Alo!“:

- O. K.

O Tamari Dragičević i njenom suprugu Petru Benčini malo toga znamo, osim da su u braku već tri godine i da imaju dvoje dece! Ekipa „Alo!“uputila se u beogradsko naselje Vračar, gde par već nekoliko godina živi sa ćerkicom i sinom, a ono što nas je začudilo jeste da ih gotovo niko iz njihove ulice ne poznaje. Komšija koji živi u zgradi pored njihove zbunio se kada smo ga pitali da li viđa glumce, a potom nam je objasnio da ne.

- Ko su vam ti? Izvinjavam se, nije mi poznato da neko ko se tako zove živi ovde, pogotovo mi nije poznato da je reč o našim mladim glumcima. Ovde živi dosta naših velikih glumaca, ali prezime Benčina mi nije poznato niti Dragičević. Te mlade glumice mešam jer se mnogo njih pojavilo u kratkom periodu. Mogu da prođu pored mene sto puta, opet ih ne bih prepoznao - rekao nam je komšija. Posle prvog komšije, sreli smo radnicu obližnje prodavnice koji je priznala da ne zna ko su oni.

- Nikog od tih novih glumaca ne znam. Pevači, voditelji i glumci - sve vam je to isto. Svi sve rade i hoće da budu sve u jednom, a ni za šta nisu talentovan­i. Ranije se znalo ko su glumci i niste tako lako mogli da se pojavite na malim ekranima. Danas to mogu svi i ne treba da vas čudi što mi stariji ne znamo

„Svi ti mlađi pevači, voditelji i glumci danas izgledaju isto. Ranije se znalo ko može da se pojavi na televiziji, a ko ne“, kažu komšije

ko su te nove zvezde s televizije - navela je komšinica.

Da bismo proverili koliko je Tamara Dragičević čest gost na obližnjoj Kalenićevo­j pijaci, obišli smo nekoliko tezgi, ali smo ostali uskraćeni za odgovor. Ni tamo niko nije znao o kome se raspitujem­o.

- Gde glume ti ljudi? Može li mala pomoć? Viđam ovde dosta poznatih ličnosti, ali od glumaca je kod nas na tezgama najčešće Eva Ras. Nju i mogu da prepoznam, kao i sve koji su stariji od mene ili malo mlađi. O tom bračnom paru zaista ne znam ništa - objasnio je prodavac s Kalenića.

I kada smo pomislili da baš niko neće znati da nam kaže ništa o privatnost­i mladog glumačkog para, prijatno nas je iznenadila radnica pekare koja se nalazi na stotinak metara od Tamarinog i Petrovog

ulaza.

Kako je otkrila, Tamaru viđa u prolazu, a prijatno je iznenađena njenim prirodnim ponašanjem.

- Znam Tamaru i Petra, žive u ulici pored i veoma su fini ljudi. Nju viđam češće nego njenog supruga jer šeta s mališanima. Uvek je nasmejana i javi se kada prođe. Viđala sam je i sa suprugom Petrom. Na televiziji deluje nadmeno, ali je uživo prijatan i fin. Nedavno sam ih videla kada su prošli pored moje pekare. On je gurao kolica, a Tamara je u rukama nosila ćerkicu. Lep su par i normalna porodica. Baš ništa loše ne mogu da kažem o njima - zaključila je komšinica za „Alo!“.

Ti mladi glumci mogli bi da prođu pored mene 100 puta, opet ih ne bih prepoznao

KOMŠIJA

 ??  ??
 ??  ?? Kraj u kom živi bračni
par
Kraj u kom živi bračni par
 ??  ??
 ??  ?? Prodavac sa Kalenić pijace kaže da ne zna ništa o Tamari i Petru
Prodavac sa Kalenić pijace kaže da ne zna ništa o Tamari i Petru
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia