Alo!

Moj Mirko je ugasio požar pre katastrofe!

-

i dodaje da se nada da će sledeća uloga biti mirnija.

- Produkcija mi i daje uloge u skladu sa temperamen­tom i energijom koju imam na sceni. Mene je najteže smiriti. Ipak, nisam pao zbog smotanosti i trapavosti, već zbog greške na sceni i ljudi koji tamo rade. Jednostavn­o sam bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Niko iz organizaci­je nije imao nameru da me povredi i zato neću da ih krivim. Znam da nisu imali nameru. Kasnije sam odmotao film i shvatio šta se dogodilo. Šta je, tu je, nisam imao nameru da pričam o tome, niti sam želeo da se ovo sazna. Ipak, kad ste vi već došli do informacij­e, moje je da ispričam šta se zaista dogodilo - zaključuje Keba za „Alo!“.

O. KONATAR

Goca Božinovska doživela je pravu dramu kada joj se u dvorištu porodične kuće u Surčinu zapalio automobil, ali zahvaljuju­ći brzoj reakciji njenog sina Mirka, izbegnuta je katastrofa. Naime, kako saznajemo, sin poznate pevačice uspeo je da ugasi požar na automobilu pre nego što je došla vatrogasna služba, a Goca je za „Alo!“objasnila da se automobil zapalio zbog loših instalacij­a.

- Istina je da se zapalio automobil, instalacij­e su izgorele, ali hvala bogu, niko nije povređen. Sada je sve u redu - navela je Goca, a potom objasnila da se u trenutku požara veoma uplašila.

- Ne mogu da kažem da se nisam uplašila. Vidite požar, čujete pucanje, ne znate šta vas je snašlo. Sreća da je Mirko bio kod kuće i da smo uspeli da ugasimo vatru. Na

Sreća da mi je sin bio kod kuće i da smo uspeli da ugasimo vatru na

automobilu

kraju krajeva, sve je dobro, svi smo dobro i to je jedino važno - zaključuje Božinovska.

GOCA BOŽINOVSKA

Podsetimo, pevačica je u martu ove godine imala još jednu sličnu nezgodu. Tada je prijatelj njenog sina doživeo saobraćajn­u nesreću dok je upravljao automob i - lom koji je registrova­n na njeno ime. O. KONATAR

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia