Alo!

Zasijaaee „Zvezda TV“na medijskom nebu!

ZVEZDAN TERZIĆ: Pre pet godina smo promovisal­i trenera, a na stadionu nije bilo struje. Sada pravimo iskorak u budućnost

-

Kamera? Ide! Ton? Ide! Akcija! Počinje „Zvezda TV“!

Fudbalski klub Crvena zvezda svrstala se u red najvećih klubova Evrope, pošto danas u podne počinje sa radom njena klupska televizija! Prvo što će svi navijači crveno-belih imati priliku da gledaju biće prenos konferenci­je za medije trenera Vladana Milojevića pred utakmicu sa Totenhemom u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona.

Novi studio nalazi se na stadionu „Rajko Mitić“, a među prvima koji su u njega ušli bio je Zvezdan Terzić, generalni direktor srpskog šampiona.

- Ne tako davno, pre pet godina, kada smo promovisal­i novog trenera, na našem stadionu nije bilo struje. Tada sam rekao da samo tražim vreme, koje je brzo proticalo, a mi smo radili marljivo, ulagali energiju, znanje i emocije. Imali smo viziju - istakao je Terzić.

Svi koji rade na ovom velikom projektu svakodnevn­o će pripremati višesatni program koji je pratiti aktuelnost­i iz seniorskog tima, kao i omladinske škole, a biće emitovane i utakmice iz bogate klupske istorije.

- Uložili smo mnogo i veoma smo ponosni.

Naši navijači u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, čitavoj Evropi i svetu od danas će moći da budu prisutni pomoću samo jednog klika. U saradnji sa našim sponzorima napravili smo iskorak u budućnost.

Okupili smo

Tatjana Šajković

ekipu mladih ljudi koji imaju energiju i znanje da svim navijačima Crvene zvezde na pravi način dočaraju ono što se dešava u našem klubu, kao i ono što će se tek dešavati - poručio je Zvezdan Terzić.

Svečanom otvaranju prisustvov­ale su brojne Zvezdine legende poput Dragana Džajića, Duleta Savića, Miloša Šestića i Zorana Filipovića,

kao i predsednik FSS-A Slaviša Kokeza, Nebojša Čović, prvi čovek košarkaške sekcije i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, i mnogi drugi. V. Z.

 ??  ?? Prvotimci i stručni štab u studiju „Zvezda TV“
Prvotimci i stručni štab u studiju „Zvezda TV“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia