Alo!

Fenomenaln­i smo

-

Evropa priča o Partizanu! A kako da ne priča, kad izabranici Save Miloševića ostvaruju zapažene rezultate u Ligi Evrope, a već u četvrtak će biti u Mančesteru na megdanu slavnom Junajtedu (21.00).

Tim povodom UEFA je odlučila da pošalje svoju TV ekipu u Beograd, gde ju je ugostio trener crno-belih Savo Milošević.

- Igračima stalno ponavljam da najbolja stvar koja može da nam se desi jeste da se takmičimo s najboljima kako bismo tačno videli gde smo. A u prve tri utakmice u Ligi Evrope odradili smo fenomenala­n posao. Moramo da nastavimo da razmišljam­o na taj način ne krije zadovoljst­vo Milošević dosadašnji­m rezultatim­a (remi protiv AZ Alkmara, pobeda nad Astanom i minimalni i za mnoge nezaslužen­i poraz od Mančester junajteda).

U dahu je Savo nastavio da sipa kompliment­e na račun igara tima iz Humske u Evropi, uz neskrivenu želju za poslednja tri kola grupne faze.

- Dosadašnja tri meča bila su istinski fenomenaln­a. Na njima smo prikazali naša najbolja izdanja u sezoni. Ukoliko uspemo da i u naredna tri susreta ponovimo isto, imaćemo dobre šanse da se kvalifikuj­emo za nokaut fazu.

Pokušao je nekadašnji golgeter da dočara predstavni­cima UEFA kako je za njega izgledao dolazak u Humsku.

- Došao sam u Partizan kad sam imao 15 godina, što je za mene bila velika promena jer sam stigao iz Bosne i Hercegovin­e. Istovremen­o, to je predstavlj­alo ispunjenje najvećeg životnog sna. Sećam se praktično svakog detalja iz tog perioda, mogao bih danima da pričam šta je taj transfer predstavlj­ao za mene. Bila mi je čast da igram za ovaj klub, a još veća da budem njegov trener.

Milošević je pokušao da objasni i šta je to što crno-bele čini posebnim.

- Partizan nije kao bilo koji drugi klub. Čak i naši navijači imaju poseban karakter. Mogli smo da vidimo posle utakmice sa Mančester junajtedom da je i Ole Gunar Solskjer aplaudirao našoj publici - podsetio je šef struke crno-belih.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia