Alo!

DOSTA SAM AEUTAO, SVE AEU DA OTKRIJEM!

Zoran Marjanovia­e dan uoèi suðenja:

-

„Dosta sam ćutao! Ispričaću sve što mi je na duši i jedva čekam da počne suđenje“, reči su Zorana Marjanović­a (39), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene, uoči procesa koji je nazvan i „suđenjem veka“.

Optuženi zna mnogo toga, ali detalje ne sme da iznosi u javnost dok ne počne suđenje

PRIJATELJ PORODICE

Interesova­nje za proces ne jenjava ni tri godine posle ubistva pevačice „Granda“Jelene Marjanović, a optuženom je pukao film i hoće da ispriča sve, zbog čega će, prema rečima našeg izvora, mnogi biti šokirani!

- Zoran je odlučan da dokaže svoju nevinost i on će prvi put izneti neke stvari koje javnost još ne zna! Dan uoči suđenja je bio raspoložen. Nije imao tremu. Naprotiv, jedva čeka da počne proces. Smučilo mu se sve, jer od 2016. svi upiru prstom u njega. On zna mnogo, ali ništa nije smeo da iznosi u javnost. Upozoraval­i su ga da ništa ne otkriva dok ne počne suđenje. On tvrdi da je čist kao suza i da nikada nije bio sigurniji u sebe - kaže izvor blizak porodici Marjanović.

Zoran Marjanović je posle pripremnog ročišta, koje je održano 11. septembra ove godine u Višem sudu u Beogradu, izjavio za medije da mu se sve smučilo.

- Suviše dugo traje sve ovo, suviše dugo. Ne znam ni sam kako podnosim, verujte - rekao je Zoran za medije posle pripremnog ročišta sa očima punih suza. Proces počinje danas u Višem sudu u Beogradu i biće otvoren za javnost. Zoran se brani sa slobode od 12. juna 2018. godine, a uhapšen je 15. septembra 2017. zbog sumnje da je počinio zversko ubistvo. Podsetimo, Jelena Marjanović je misteriozn­o nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i ćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa. Tog trenut

godina zatvora preti Zoranu Marjanović­u godine imala Jelena kada je

ubijena

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia