Alo!

Sreaena sam što vas imam kao saradnike

Folk zvezda nas je iznenadila velikom i ukusnom tortom, a onda je razgovaral­a sa zaposlenim­a

- OLIVERA KONATAR

Muzička zvezda Dragana Mirković juče je bila gošća redakcije „Alo!“. Dragana je rešila da iznenadi našu redakciju, pa nam je na poklon donela veliku i ukusnu voćnu tortu.

Mirkovićev­a je sa osmehom razgovaral­a sa novinarima i urednicima, a prilikom posete nije krila oduševljen­je našim radnim prostorom.

- Ovo je najlepša redakcija u Beogradu! Predivno vam je ovde

- rekla nam je zvezda, a potom nam se zahvalila na dugogodišn­joj saradnji.

- Moram da priznam da sam zaista srećna što vas imam kao saradnike svih ovih godina. Iako nikada ništa nisam tražila, uvek ste na najbolji način pratili moju karijeru. Nadam se da ćemo još mnogo godina sarađivati ovako uspešno - istakla je ona.

Osim druženja sa nama, Dragana nije krila da je za njen osmeh zaduženo i prestižno priznanje za životno delo koje je nedavno dobila na Prvom saboru narodne muzike Srbije.

Kao ubedljivo najmlađeg dobitnika u istoriji, priznanje ju je posebno obradovalo.

- Kada su mi javili da su me kolege predložile za ovu prestižnu nagradu, bila sam počastvova­na jer znam kojim je sve velikim umetnicima uručena u prošlosti, ali sam sa druge strane bila začuđena jer sam smatrala da je možda prerano za tako nešto. Ali rečeno mi je da su oni to jednoglasn­o odlučili, da je to nagrada za ono što sam učinila za našu muziku tokom svoje karijere, da nema nikakve veze sa mojim godinama i, što se njih tiče, to veliko priznanje sam zaslužila i ranije - rekla je Dragana i istakla da je izuzetno počastvova­na što je dobila takvu nagradu.

- Želim pre svega da se zahvalim svojoj porodici, prijatelji­ma i saradnicim­a koji su sve vreme moja podrška, kolegama iz SEMUS-A i sindikata, posebno predsednik­u Dragiši Goluboviću, na čiji sam predlog dobila ovu nagradu, a najveću zahvalnost dugujem svojoj publici, bez koje nikada ne bih stigla tu gde jesam. Ovu nagradu smatram samo dodatnim podstrekom i obavezom da opravdam poverenje u godinama koje su preda mnom zaključila je Dragana.

 ??  ?? Dragana nas je obradovala divnom tortom
Dragana nas je obradovala divnom tortom
 ??  ?? Dragana sa urednicom VIP-A Mirjanom Mirić Ilić Jovana je fan od malih nogu
Dragana sa urednicom VIP-A Mirjanom Mirić Ilić Jovana je fan od malih nogu
 ??  ?? Novinarka Damira je pozdravila folk legendu
Novinarka Damira je pozdravila folk legendu
 ??  ?? Dragana je prošetala redakcijom i upoznala urednike
Dragana je prošetala redakcijom i upoznala urednike
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia