Alo!

Seve trèi za sinom parku i deli autograme!

Susedi pevača Dragana Kojića Kebe otkrivaju šta Severina radi kada boravi kod svekra

- КATARINA LAZAREVIĆ

„Viđali smo je napolju s Aleksandro­m kako jure za loptom po ulici. Kada god su zajedno, oboje su nasmejani i srećni i uživaju u svojoj igri“, ispričale su komšije

Pop pevačica Severina Kojić je pre dve nedelje izgubila starateljs­tvo nad sinom Aleksandro­m, koji je pripao njenom bivšem partneru Milanu Popoviću. Međutim, pevačica je odlučna u nameri da se, uz podršku supruga Igora Kojića, izbori da njen sin ponovo bude uz nju.

Osim Igora, Severini veliku podršku i vetar u leđa daju i svekar Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, u čijem domu hrvatska pevačica boravi kada god je u Beogradu.

Ekipa „Alo!“posetila je luksuzno naselje u kojem živi popularni folker, a njihove komšije otkrile su kako se ponaša pop diva kada dođe u posetu svekru, ali i šta misle o teškoj situaciju u kojoj se sada našla.

- Viđala sam je nekoliko puta kako se šeta sa sinčićem po Bežanijsko­j kosi, tu u blizini Kebine kuće. Potpuno me je oborila s nogu. Bila je prirodna, nasmejana i videlo se da je srećna sa sinom. Trčkarala je s Aleksandro­m po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati takvu porodičnu idilu. On se sve vreme smejao i još mi ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam i majka i baka i znam da je detetu mesto kraj majke - rekla je Kebina komšinica i dodala:

- Svaki put kad sam je videla je zračila, tako da je moje mišljenje o toj ženi predivno, a njen svekar Keba je divan čovek. Čula sam od drugarice koja živi baš blizu njega da se hvalio kako ga Severinin sin zove dekom i da je zbog toga presrećan - otkrila je ona za „Alo!“.

Lepe reči za hrvatsku pop pevačicu imala je još jedna Kojićeva komšinica, koja nije želela da se fotografiš­e.

- Pratila sam Severininu karijeru od kada je počela da se bavi

Seve je uvek ljubazna, svima se smeška i vidi se da joj je drago što smo je prihvatili kao svoju

KOMŠINICA

Aleksandar je uvek nasmejan kada je sa majkom, još mi ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner Milan mogao da joj ga uzme

KOMŠINICA

Keba obožava snajku, a komšijama se hvalio da ga mali Aleksandar zove dekom

muzikom, a kada sam videla da se udala za malog Kebu, oduševila me je. Tada sam videla da ona nema nikakve predrasude i da njihova ljubav ne zna za ograničenj­a. Videla sam je samo jednom u našem kraju i odmah sam tražila autogram. Nisam kod sebe imala mobilni da se slikamo, ali sam bila veoma uzbuđena. Bila je ljubazna, sve vreme se smeškala i vidi se da joj je bilo drago što je mi prihvatamo. Na kraju me je i zagrlila, ma srce mi je bilo puno zbog toga. Na njenom licu se vidi dobrota, a stvarno nemam snage da komentariš­em to što su joj uzeli sina, odmah se rasplačem - ispričala je folkerova komšinica.

Dok ju je većina Kebinih komšija lepo prihvatila, neki smatraju da je Severina zaslužila to što joj se desilo.

- Ja jesam majka i mnogi će me mrzeti zbog ovoga, ali mislim da je sve tako trebalo da bude. Ako grešim, a to će se uskoro videti, Severina će biti ponovo sa sinom. Mislim da sam je videla nekoliko puta ispred Kebine kuće, izlazila je iz automobila, ali to je bilo samo na blic - rekla je jedna starija gospođa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia