Alo!

Mila Jovović: Ugojila sam se 20 kilograma u trudnoći!

-

Kako su naveli, Vilson, koji nikada nije upoznao svoju ćerku Lajlu, pristao je da plaća iznos koji mu je sud odredio, ali izjasnio se da ne želi prava na posete niti starateljs­tvo nad detetom. Vilsonova bivša devojka, sa kojom je bio u vezi pet godina, istakla je za medije da joj finansijsk­a pomoć nikada nije bila neophodna već kontakt deteta s ocem.

- Lajli je potreban otac. Ironično je da Oven stalno dobija uloge divnih očeva, glumi oca i u svom novom filmu, ali nikada nije ni upoznao sopstvenu ćerku. Istina je da nas finansijsk­i pomaže od trenutka kada se Lajla rodila, ali to mi nikada nije bilo neophodno - rekla je Varuni nedavno za „Dejli mejl“i dodala:

Američka glumica slovenskog porekla Mila Jovović očekuje treće dete, a nedavno je otkrila da se u trudnoći ugojila čak 20 kilograma.

- Za devet nedelja ću se poroditi i postaje mi sve teže da završavam svakodnevn­e obveze, ali jako sam srećna i zahvalna jer je s bebom sve u najboljem redu. Ugojila sam se kao i u prve dve trudnoće, - Trebalo bi da je vidi jer je zaista neverovatn­a. Oven mnogo propušta jer naša devojčica izgleda baš poput njega - rekla je ona.

Inače, osim Lajle, Oven Vilson ima dva sina iz prethodnih veza. Oven je otac osmogodišn­jem Roberu, koji je dobio ime po njegovom ocu, i petogodišn­jem Finu. Ali njih redovno posećuje i održava sa njima dobre odnose.

Prvog sina Roberta a ovaj put sam do 20 kilograma viška dogurala brže nego inače. Nisam vežbala jer sam paranoična, pazim da ne ugrozim bebu i ne izlažem se riziku od pobačaja. Ipak, ova trudnoća ima i prednosti jer ponovno imam grudi, što je odlično za ženu koja je uvek bila

dobio je dok je bio u vezi sa Džejd Djuel. Pet meseci nakon rođenja deteta, Oven je odlučio da raskine vezu, uz objašnjenj­e da nije spreman za tu vrstu obaveze. Džejd se preselila u Njujork zarad pomoći svoje porodice, dok je glumac ostao u

Santa Moniki.

U januaru 2014. godine dobio je sina sa Kerolajn Lindkvist, koja je bila njegov lični trener. Kako je kasnije objasnio, sa Kerolajn nikada nije bio u ljubavnoj vezi, već su dete napravili u dogovoru. S. A. ravna kao daska - našalila se glumica na Instagramu.

Inače, Mila je prije dve godine imala spontani pobačaj za vreme snimanja filma, a ima već dvoje dece. Glumica je trenutno u vezi s piscem i rediteljem Polom Andresonom, s kojim se upoznala na snimanju filma „Resident Evil“. S. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia