Alo!

S Mihom pada Milan!

Siniša će večeras (20.45) sedeti na klupi crveno-plavih, peti put otkako vodi borbu s leukemijom

- Ž. V.

S Mihom na Milan. Fudbaleri Bolonje napašće večeras (20.45) velikana sa „San Sira“osokoljeni prisustvom svog glavnokoma­ndujućeg.

Siniša Mihajlović će, dakle, ponovo voditi crveno-plave u Seriji A, i to baš u okršaju sa svojim bivšim klubom. Boravak hrabrog Srbina na klupi Bolonje, peti put ove sezone, odnosno otkako vodi borbu s leukemijom, može da ugrozi samo loše vreme. A to ne bi trebalo da se dogodi, jer u vreme utakmice u glavnom gradu italijansk­e pokrajine Emilija-romanja najavljuju prijatnih osam stepeni, bez kiše.

- Ako ne bude problema u poslednjim trenucima pred meč, Mihajlović će biti na klupi - rekao je njegov pomoćnik i kum Miroslav Tanjga.

Uz Sinišu pored terena, crveno-plavi će, dabome, imati motiv (i obavezu) više da osvoje bodove protiv posrnulog giganta.

- Kvalitet Milana je nesporan, međutim, naše samopouzda­nje je poraslo posle trijumfa nad Napolijem i siguran sam da ćemo u meč ući s mnogo odlučnosti da ostvarimo dobar rezultat. Ne može se reći da je Milan nepobediv za Bolonju - dodao je Tanjga.

Crveno-plavi dočekuju roso-nere posle ubedljivog poraza (0:4) od Udinezea u

Kupu Italije.

- Navijači nisu zadovoljni tim rezultatom, ali ne znaju sve što se događa u našoj svlačionic­i. Imali smo mnogo izostanaka. Sada se koncentriš­emo na Milan, pa ako odigramo kako umemo, sigurno ćemo imati priliku da pobedimo - istakao je Miroslav Tanjga, pomoćni trener Bolonje.

S Mihom na Milan, gotovo izvesno. Samo da lekari klinike „Sant Orsola“večeras daju (očekivano) zeleno svetlo...

Ako ne bude problema u poslednjim trenucima pred utakmicu, Siniša će biti na klupi

MIROSLAV TANJGA, Mihin pomoćnik

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia