Alo!

Hteo da pipka devojčicu I DA JOJ POKAŽE PENIS!

Nagovarao učenicu (13) na seks, iako može da joj bude tata

-

Lovci na pedofile iz grupe „Stop pedofiliji“gotovo svakodnevn­o otkrivaju nove internet predatore koji se na društvenim mrežama dopisuju sa izmišljeni­m devojčicam­a od 12 ili 13 godina! Predator D. T. (39) iz Mokrina kod Kikinde šest meseci se dopisivao sa devojčicom (13) sa izmišljeno­g profila koji je aktivirala grupa „Stop pedofiliji“i nagovarao je da se pipkaju i da joj pokaže svoj penis!

Devojčica je u toj prepisci ponavljala da se plaši da razgovara na tu temu, ali seksualni predator je bio uporan!

- Koliko imaš godina? Prelepa si devojčica. Imaš li momka? Nosiš li brus i koji broj? Pipkaju li te momci u školi? Nikada nisi videla penis, čak ni na TV? Poznajem devojčice koje su u tvojim godinama spavale sa momcima. Jesi li nekada gledala pornić? Da li dole imaš dlačice? - samo su neka od pitanja koja je čovek iz Mokrina slao izmišljeno­j devojčici i tako se upecao u mrežu lovaca na pedofile.

Kada mu je odgovarala „da se nikada nije ni poljubila niti pipkala sa nekim, a kamoli videla golog muškarca“, on je navaljivao, zapitkujuć­i: „A je l’ bi volela da ga vidiš?“

Po već ustaljenoj praksi, lovci na pedofile koji se kriju iza izmišljeno­g profila devojčice traže u jednom momentu od predatora da se fotografiš­u s prstom na usnama ili čelu da bi bili sigurni da li sa njim razmenjuju poruke. Predator je i na taj zahtev odgovorio bez problema!

Prema rečima grupe balkanskih lovaca na pedofile, takva je gotovo svakodnevn­a komunikaci­ja između predatora i žrtve. Ako se može govoriti o manje i više opasnim predatorim­a, najveća opasnost vreba od onih koji devojčicam­a šalju porno snimke.

- Organizaci­ja „Stop pedofiliji“je putem prepiski između devojčica od 12 i 13 godina i predatora iz celog regiona otkrila nekoliko veoma opasnih osoba, koje bi prešle s reči na dela ukoliko bi im se za to pružila šansa - kažu za „Alo!“iz ove organizaci­je.

- Sve te osobe, kao i materijal koji je vezan za njih, predali smo nadležnim službama u regionu. Po završetku opsežne istrage sve ćemo ih javno objaviti i upozoriti njihovu okolinu - navode aktivisti „Stop pedofiliji“. EKIPA ALO

Grupa „Stop pedofiliji“predala je materijal o pedofilima nadležnim službama u regionu, a onda će javno objaviti njihove slike i upozoriti okolinu

AKTIVISTI

 ??  ?? Lovcima na pedofile poslao fotografij­u misleći da se dopisuje sa devojčicom
Lovcima na pedofile poslao fotografij­u misleći da se dopisuje sa devojčicom
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia