Alo!

Haris zakazao drugi koncert u Centru „Sava“

Vedrana Rudan podržala pop zvezdu i osula paljbu po

-

Tradiciona­lni koncert kralja meraka, kako publika najčešće zove svog omiljenog pevača Harisa Džinovića, zakazan za 25. decembar 2019. u Centru „Sava“, izazvao je ogromno interesova­nje, pa je muzičar odlučio da se sa svojim fanovima druži i dan kasnije, 26. decembra.

Prednovogo­dišnja najluđa zabava uz legendarno­g pevača i njegove čuvene hitove, uz koje stasavaju brojne generacije, ove godine trajaće dve noći zaredom, a pesme poput „Rano je za tugu“, „Muštuluk“,

„Dajte vina, hoću lom“, „Kako mi nedostaješ“i mnoge druge izazvaće pravu euforiju.

- Radujem se što ću publici prirediti ne jednu, već dve noći za pamćenje i na pravi način pripremiti ih za novogodišn­je slavlje. Karata za koncert 25. decembra ima još malo, a zbog velikog interesova­nja publike odlučili smo da organizuje­mo još jedan koncert, i to dan kasnije. Pevaćemo satima, pravićemo zajedno najbolju atmosferu, i na prvom i na drugom koncertu rekao je on.

S. A.

Hrvatska spisatelji­ca Vedrana Rudan još jednom je pružila podršku pevačici Severini Kojić, kojoj je hrvatski sud pre dve nedelje oduzeo starateljs­tvo nad sinom Aleksandro­m.

Rudanova je gostujući u emisiji „Hit tvit“na Televiziji „Pink“odluku hrvatskog pravosuđa okarakteri­sala kao „slučaj kolektivno­g silovanja“, a Hrvatsku kao „ženomrzačk­u zemlju“.

- Severina je silovana u ime Hrvatske, koja je ženomrzačk­a zemlja. Njen slučaj je primer kolektivno­g silovanja od strane pravosudno­g sistema. To što se njoj sada događa svakodnevn­o trpe hiljade žena u Hrvatskoj. Severina je simbol svih nas i žao mi je što se u Hrvatskoj ništa ne menja nabolje rekla je Rudanova gostujući u emisiji „Hit tvit“, a potom je konstatova­la da hrvatski zakonodavn­i sistem ne štiti prava žene.

- Žao mi je što se u Hrvatskoj ništa ne menja nabolje, iako smo doneli zakone koje treba da štite žene. Severina je moćna, uspešna, vredna žena i velika umetnica, ali ipak joj se ovo dešava. Sudije i tužioci su potkupljen­i i Severina je živi dokaz da

 ??  ?? Severina je dobila podršku iz celog regiona
Severina je dobila podršku iz celog regiona
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia