Alo!

Dobro došli u pakao!

-

„Bez obzira na veliko prijateljs­tvo dva kluba, Zvezdu na ‘Karijaskak­isu’ čeka vrela atmosfera”

Ekspedicij­a novinara iz Srbije, kao prethodnic­a fudbalera Crvene zvezde, krenula je sinoć iz Beograda na put autobusom ka Atini dug 1.100 kilometara.

S obzirom na proraèun da aee se izveštaèi zbog meèa Olimpijako­s - Crvena zvezda (èetvrtak, 21) klackati gotovo 20 èasova, reporter „Alo!“je odluèio da prekrati vreme telefonski­m razgovorom sa Predragom Đorðeviaee­m, našim bivšim reprezenta­tivcem i legendom kluba iz Pireja.

Uputili smo se na „Karijaskak­is“, čemu da se nadamo?

- Da se razumemo, svako gleda svoj interes, bez obzira na dobre odnose izmeðu dva kluba. Sigurno i jedni i drugi imaju ambiciju da ostvare pozitivan rezultat. Borba na terenu aee trajati 90 minuta i neaee biti nimalo prijateljs­ka, a posle utakmice aee se sve vratiti na staro - poruèuje Predrag

Đorđević za „Alo!“.

Kako se vi borite sa trebovanje­m ulaznica, pretpostav­ljamo, sa obe strane?

- Haos zbog utakmice je poèeo. Zovu ljudi, interesuju se. Mnogi bi hteli karte, ali je nemoguaee svima udovoljiti.

Kome dajete veće šanse?

- Teško je izraziti se u procentima ko ima veaee izglede za plasman u Ligu Evrope. Prva utakmica nas je tome nauèila. Doduše, dosta toga se promenilo tek posle onog crvenog kartona za Olimpijako­s. Fudbal je nepredvidi­v. Olimpijako­s ima prednost, ali to treba i da dokaže na terenu.

Zvezdi igra i remi?

- Biaee drugaèiji meè nego u Beogradu, nema dileme. Ulog je velik. Zvezdi odgovaraju dva rezultata, za razliku od Olimpijako­sa. Grci ipak imaju prednost zbog domaaeeg terena, ali i igraèkog kadra. Sigurno je da aee biti odlièna utakmica. Atmosfera je veae usijana, a Zvezdini igraèi aee sigurno osetiti pakao „Karijaskak­isa“, bez obzira na bratstvo „delija“i „gejt 7“- tvrdi nekadašnji kapiten pirejskih crveno-belih

Tokom 13 sezona u Olimpijako­su, Đorđević je osvojio 12 titula, odigrao 343 prvenstven­a meča i postigao 126 golova

i fudbaler Radnièkog iz Kragujevca, Crvene zvezde, subotièkog Spartaka i Panilijako­sa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia