Alo!

Boško hteo da namesti Ivicu, ali Dačiae mu lepo zavukao!

- D. R.

Mi smo s Vučićem da nenormalni kao Obradović ne bi došli na vlast!

IVICA DAČIĆ

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da predsednik SPS-A Ivica Dačić u „intimnim razgovorim­a” za Aleksandra Vučića govori da nije normalan, što je Dačić oštro negirao.

Obradović je u emisiji „Utisak nedelje“pozvao Dačića da preispita svoju političku karijeru ili, kako je naveo, „želi da završi tako što će da učestvuje u nenormalno­m političkom sistemu, a zna da u intimnim razgovorim­a za Vučića kaže da nije normalan”.

Dačić je potom u izjavi za medije rekao da je sve „laž i da intimne razgovore sigurno ne vodi sa Boškom Obradoviće­m”.

- Posle ljotićevsk­e fašističke politike, nasilja koje promoviše i praktikuje i svih laži koje Boško Obradović iznosi svih ovih meseci, jasno je da upravo takvi nenormalni ljudi kao što su Obradović, Ðilas i Jeremić ne bi mogli da dođu na vlast, jer bi oni upravo stvarali nenormalan politički sistem. Mi smo zajedno s Vučićem postigli izvanredne rezultate za svih ovih osam godina i ojačali poziciju Srbije. To nameravamo da radimo i dalje posle izbora, na kojima

Boško i ne sme da učestvuje jer se plaši rezultata - poručio je on i dodao i da Obradović „intimno” misli da je Ðilas „najveći lopov”, a Jeremić „ispušena muštikla”, ali da mu je najlakše da u tom društvu bude lider tog dela opozicije.

Izjavu Boška Obradović za „Alo!” je juče prokomenta­risao i Miloš Vučević, potpredsed­nik SNS-A i gradonačel­nik Novog Sada.

- Mogu samo da kažem da su najveći tajkuni u Srbiji Đilas, Šolak i Mišković. I da je Boško Obradović ljotićevac. A Vuk Jeremić najveći politički lažov - kazao je on. Upitan da li veruje Dačiću kada kaže da to nije pričao, Vučević je kratko odgovorio: “Ne razmišljam o tome”.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia