Alo!

Mihajlović: Meta sam ja, iza kampanje ne stoji Vučić

-

Zorana Mihajlović, ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture, kazala je da nema nijedan razlog da pomisli da je državni sekretar njenog ministarst­va Miodrag Poledica uradio nešto protivzako­nito, te konstatova­la da on i nije meta, već, kako kaže, ona.

- Da se ne pravimo blesavi, meta sam ja. I to mi je jasno istakla je ona za „Nedeljnik“.

Mihajlović­eva je dodala da „prepoznaje obrise“onoga ko stoji iza cele priče i da veruje da će se „vrlo brzo sve videti“. Kaže da je sigurna da to nije Aleksandar Vučić.

- Apsolutno sam sigurna, pa to je jedini čovek i predsednik koji me je branio. Nas dvoje se poznajemo desetak godina i mogu slobodno da kažem da je to čovek s kojim sam najbolje sarađivala i radila. To kažem posle godina zajedničko­g rada i u opoziciji, i u Vladi. On je čovek koji me je pozvao da dođem u SNS - navela je ministarka. Ona očekuje određene kadrovske promene u stranci, kako je i najavio predsednik Vučić.

- Mislim da će pre svega doći do određenih promena unutar stranke ako hoćemo da tako velika stranka, da kažem tako pokret-stranka, opstane u narednom periodu. Bila bi velika šteta da, kao mnoge stranke u prethodnom periodu, kada padne s vlasti nestane sa političke scene. Što se mene tiče, ja jesam u SNS-U i moj plan nije da napuštam stranku. Ali videćemo kad dođe neko drugo vreme, u zavisnosti od toga kakve se reforme budu sprovodile u SNS-U, tako će svako od nas, pretpostav­ljam, donositi svoje odluke - rekla je ona. Upitana da li bi ostala u stranci ako predsednik bude Nebojša Stefanović, odgovorila je kratko: „Ne bih“.

Upitana da li bi ostala u stranci ako predsednik bude Nebojša Stefanović, odgovorila je: „Ne bih“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia