Alo!

Ubica ide da se odmori, pa da dovrši započeto!

Peđa Baranac iz Užica bio u vozu sa Milenkom Č., koji je posle 14 godina izašao sa robije

-

Milenko Č. (64), koji je zbog silovanja maloletne osobe odležao 14 godina robije, putovao je 31. januara ove godine vozom iz Beograda do Krčagova kod Užica sa Predragom Barancem iz Užica, koji je tek pet dana kasnije video njegovu fotografij­u u medijima i shvatio da je sedeo s manijakom!

Milenko mu je tokom putovanja rekao da je bio na robiji 20 godina, navodno zbog ubistva, da je izašao iz zatvora u Padinskoj skeli, ali „da će sada da se odmori, a onda da završi započeto“.

- Taj čovek je ušao u Rakovici. Voz je bio pun, deca su se tog dana raspustila. Nismo razgovaral­i dok nije došao kondukter. Kad mu je tražio kartu, izvadio je neku legitimaci­ju i rekao da je bivši robijaš - ispričao je Baranac i dodao da su se kondukteri sažalili na njega.

- Kad je pokazao ličnu kartu, pitali su ga koliko je bio na robiji kada mu je lična karta toliko stara, a on je rekao - 20 godina. Rekao mi je da je razveden i da je ležao zbog ubistva jer mu se jedan čovek mnogo zamerio, pa ga je upucao u Beogradu. Ispričao je da ide kod sestre u Krčagovo, da će malo da se odmori, pa da završi započeto - navodi Baranac i ističe da je Milenko bio miran kao bubica.

- Putovali smo tri sata. Pao mi je u oči njegov pogled. Nema ga šaka jada, a na trenutke je imao namrgođen pogled. U Krčagovu ga je čekala krupnija, plavokosa žena. Blago joj se osmehivao, a ona mu je, kako sam joj pročitao sa usana, rekla: „Napokon gotovo.“Nisam znao o kome se radi sve do 5. februara, kad mi je žena na internetu pokazala Milenkovu sliku. Pozvao sam policiju u Užicu, a oni su mi kazali da je dobro što sam im javio gde je. Prijatelji­ca mi je rekla da je navodno silovao dete (12), nadam se da to neće ponoviti. Džaba doživotna robija ako strada još neko dete. Igoru Juriću svaka čast što je skrenuo pažnju javnosti na njega - rekao je za medije Predrag Baranac.

Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, upozorio je na Fejsbuku roditelje iz Požege i Užica da čuvaju svoju decu jer je manijak na slobodi. On je napisao da je robijaš iz zatvora izašao posle 14 godina i naveo da se plaši da može da uradi isto što i „malčanski berberin“sa devojčicom (12) iz Suvog Dola. EKIPA HRONIKE

Bio je miran kao bubica. Nema ga šaka jada, a na trenutke je imao namrgođen pogled

PREDRAG BARANAC

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia